Українська Манітоба
-
Тут справа в тому, що якщо ви знаєте, які витрати можна заносити та які податкові кредити всс доступні, то ви отримаєте максимум. Якщо занести все правильно, то сума повернення не буде відрізнятися від тієї, яку нарахують у бухгалтера. Якщо у вас звичайна робота, Т4, то робіть самі. Нюанси починаються, коли є додаткові доходи, незрозумілі витрати, які так хочеться віднести на витрати і є люди, які впихають в ту декларацію те, що не можна. Також, от вчора я написав про медичні витрати, то для деяких людей, які тут вже два роки, це стало сюрпризом.
-
G7 country - welcome )
-
Скажіть, будь ласка, а як саме ви відстежуєте, що впливає на суму повернення? Це автоматично в кабінеті видно чи ви маєте на увазі, коли у тебе вже 20-та декларація, то інтуїтивно якось зрозуміло?
-
В Liberty tax мені видали повний комплект документів з усіма даними, які були внесені в декларацію, ви можете на місці перевірити все, що туди вноситься. Всі кредити також одразу розраховані при одразу. Мені задавали мільйон питань про всі-всі витрати, щоб максимум повернень зробити. Мені здається, будь-який адекватний бухгалтер для цього і потрібний - вказати те, про що ви можете елементарно не знати. Це не реклама, я не думаю, що знову до них піду, оскільки все-таки трошки дорого, але до когось іншого - обовʼязково. Мене в принципі трошки напрягають всі самостійні кроки там, де для цього можна найняти спеціально (і довго!) навчену людину, одразу згадую чувака, який сам собі апендицит прооперував, але у нього обʼєктивно виходу не було
-
Коли заповнює сам, краще розумієш що і як впливає на суму повернення, і взагалі дає хорошу можливість проаналізувати свій фінансовий рік;-) а стосовно помилок- єдиний раз коли нас оштрафували через інформацію, було саме тоді коли ми використовували професійного бухгалтера.
-
❤️🇺🇦Сила в єдності, дорогі Українці! Єднаємось, бо тільки так ми зможемо зберегти нашу історію, нашу культурну, нашу силу, нашу ідентичність !🔤🅰️ ✅⚡️Топ-канал новин для українців у Канаді «Разом» 🫶. Приєднуйтесь! Там цікаво! 🇺🇦🇨🇦 t.me/razomcanadaua ✅ЧАТ для провінції Квебек 🔜 ⚜️t.me/razomquebec
-
Я вас розумію, мені теж гріють серце всі можливі дипломи завжди, особливо у стоматологів та психологів)