Українська Манітоба
-
G7 country - welcome )
-
Скажіть, будь ласка, а як саме ви відстежуєте, що впливає на суму повернення? Це автоматично в кабінеті видно чи ви маєте на увазі, коли у тебе вже 20-та декларація, то інтуїтивно якось зрозуміло?
-
В Liberty tax мені видали повний комплект документів з усіма даними, які були внесені в декларацію, ви можете на місці перевірити все, що туди вноситься. Всі кредити також одразу розраховані при одразу. Мені задавали мільйон питань про всі-всі витрати, щоб максимум повернень зробити. Мені здається, будь-який адекватний бухгалтер для цього і потрібний - вказати те, про що ви можете елементарно не знати. Це не реклама, я не думаю, що знову до них піду, оскільки все-таки трошки дорого, але до когось іншого - обовʼязково. Мене в принципі трошки напрягають всі самостійні кроки там, де для цього можна найняти спеціально (і довго!) навчену людину, одразу згадую чувака, який сам собі апендицит прооперував, але у нього обʼєктивно виходу не було
-
Коли заповнює сам, краще розумієш що і як впливає на суму повернення, і взагалі дає хорошу можливість проаналізувати свій фінансовий рік;-) а стосовно помилок- єдиний раз коли нас оштрафували через інформацію, було саме тоді коли ми використовували професійного бухгалтера.
-
❤️🇺🇦Сила в єдності, дорогі Українці! Єднаємось, бо тільки так ми зможемо зберегти нашу історію, нашу культурну, нашу силу, нашу ідентичність !🔤🅰️ ✅⚡️Топ-канал новин для українців у Канаді «Разом» 🫶. Приєднуйтесь! Там цікаво! 🇺🇦🇨🇦 t.me/razomcanadaua ✅ЧАТ для провінції Квебек 🔜 ⚜️t.me/razomquebec
-
Я вас розумію, мені теж гріють серце всі можливі дипломи завжди, особливо у стоматологів та психологів)
-
Згоден, але я вам кажу мій опит. Коли я сказав там про то що є дохід з другої країни і те і інше ви з цим впораєтесь? Жіночка була збентежена. Також у такс ліберті працюють, більість не бухгалтерів, а просто обучений персонал для заповнення бланку(наскільки я знаю, могу помилятися). Мене це напрягає, тому я знайшов бухгалтера і у нього ще диплом в офісі був, що зігрило моє серце у цю холодну пору року
-
Так, вони можуть це зробити
-
Можна спробувати звернутися до клініки, можливо, вони зможуть видати дублікат