Українська Манітоба
-
Скажіть, будь ласка, а як саме ви відстежуєте, що впливає на суму повернення? Це автоматично в кабінеті видно чи ви маєте на увазі, коли у тебе вже 20-та декларація, то інтуїтивно якось зрозуміло?
-
В Liberty tax мені видали повний комплект документів з усіма даними, які були внесені в декларацію, ви можете на місці перевірити все, що туди вноситься. Всі кредити також одразу розраховані при одразу. Мені задавали мільйон питань про всі-всі витрати, щоб максимум повернень зробити. Мені здається, будь-який адекватний бухгалтер для цього і потрібний - вказати те, про що ви можете елементарно не знати. Це не реклама, я не думаю, що знову до них піду, оскільки все-таки трошки дорого, але до когось іншого - обовʼязково. Мене в принципі трошки напрягають всі самостійні кроки там, де для цього можна найняти спеціально (і довго!) навчену людину, одразу згадую чувака, який сам собі апендицит прооперував, але у нього обʼєктивно виходу не було
-
Коли заповнює сам, краще розумієш що і як впливає на суму повернення, і взагалі дає хорошу можливість проаналізувати свій фінансовий рік;-) а стосовно помилок- єдиний раз коли нас оштрафували через інформацію, було саме тоді коли ми використовували професійного бухгалтера.
-
❤️🇺🇦Сила в єдності, дорогі Українці! Єднаємось, бо тільки так ми зможемо зберегти нашу історію, нашу культурну, нашу силу, нашу ідентичність !🔤🅰️ ✅⚡️Топ-канал новин для українців у Канаді «Разом» 🫶. Приєднуйтесь! Там цікаво! 🇺🇦🇨🇦 t.me/razomcanadaua ✅ЧАТ для провінції Квебек 🔜 ⚜️t.me/razomquebec
-
Я вас розумію, мені теж гріють серце всі можливі дипломи завжди, особливо у стоматологів та психологів)
-
Згоден, але я вам кажу мій опит. Коли я сказав там про то що є дохід з другої країни і те і інше ви з цим впораєтесь? Жіночка була збентежена. Також у такс ліберті працюють, більість не бухгалтерів, а просто обучений персонал для заповнення бланку(наскільки я знаю, могу помилятися). Мене це напрягає, тому я знайшов бухгалтера і у нього ще диплом в офісі був, що зігрило моє серце у цю холодну пору року
-
Так, вони можуть це зробити
-
Можна спробувати звернутися до клініки, можливо, вони зможуть видати дублікат
-
Із наближенням дати закінчення переваг програми 🇨🇦🇺🇦CUAET та Post-CUAET measures, у зацікавлених осіб виникає багато запитань щодо отримання статусу Worker, його продовження тощо. ✳️Розглянемо декілька найбільш розповсюджених: ❓️Збираюсь приїхати до 31 березня. Чи видадуть мені Work Permit в аеропорту❓️ 🅰️ Залежить від наступних факторів: ✅️Скоріше за все ТАК, якщо візу ви отримали саме по програмі CUAET, і вам на пошту прийшов лист-підтвердження (letter of introduction) зі штрихкодом. ❌️Скоріше за все НІ, якщо візу ви отримали до відкриття програми, або після припинення прийому заявок по CUAET за межами Канади 15.07.2023. В цьому випадку потрібно подавати заявку на Work Permit онлайн. ❓️ Термін дії Work Permit рахується від моменту фактичного отримання в аеропорту чи співпадає з терміном дії візи або з датою, вказаною в letter of introduction❓️ 🅰️ Рахується з дня отримання в аеропорту. Видається максимум на 3 роки, або до кінця дії паспорту, якщо паспорт закінчується менше ніж через 3 роки. ❓️ Якщо необхідно буде подавати на Work Permit онлайн, скільки часу чекати на рішення? Як і де подати заявку❓️ 🅰️ Офіційні строки обробки вказані на сайті IRCC: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html В залежності від вашої ситуації, заявку можуть розглянути швидше, але краще розраховувати на розгляд до 5-6-ти місяців. Зауважте⚠️, що ви не зможете працювати, поки не отримаєте оригінал Work Permit. Подавати заявку зсередини❗️ Канади до 31.03.2024 за цим посиланням: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html ❓️ Чи потрібно проходити медогляд, якщо я планую отримати Work Permit та повернутися на деякий час до попередньої країни перебування? Чи зможу скористатися дозволом при поверненні до Канади через декілька місяців, рік, півтора тощо❓️ 🅰️ Медогляд обов'язково необхідно пройти на протязі 90 днів незалежно від ваших подальших планів. Якщо цього не зробити, ваш дозвіл на роботу офіцер може анулювати через невиповнення вимог IRCC. Посилання на список уповноваженх лікарів: secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home ❓️ Чи можна подати на продовження Work Permit, якщо мій перший дозвіл було видано на повних 3 роки❓️ 🅰️ Ні, програма передбачає 3 роки у сукупності, тобто подати на продовження можна лише той дозвіл, який було видано менше ніж на 3 роки, через, наприклад, обмежену дію паспорту. Всі випадки отримання нового дозволу після продовження ще на 3 роки є винятками, на які розраховувати однозначно не варто. ❓️ В мене віза з позначкою Worker (W-1), яка діє до, наприклад, 2025 року. Чи зможу я отримати Work Permit, якщо заїду після 31.03.2024❓️ Чи зможу я взагалі заїхати в Канаду після цієї дати, та на яких умовах❓️ 🅰️ На сьогоднішній день 31 березня оголошено датою закінчення іміграційних переваг CUAET та Post-CUAET measures. Ви зможете заїхати в Канаду пізніше з діючою візою у паспорті (ваша віза не анулюється), але на умовах туриста (visitor), з правом перебувати в країні максимум 6 місяців з дати перетину кордону. Отримати Work Permit в аеропорту, або подати заявку онлайн після 31 березня можливості не буде. .
-
🤓 Податкові експерти Tax Pro Canada готові до роботи, якщо ви маєте усю необхідну інформацію! 🥳 Відкрито запис для подання щорічної податкової декларації (income tax return). ⚠️ Впевніться, що ви маєте усю необхідну інформацію та документи для отримання максимального повернення податків. ✅ Подання податкової декларації також автоматично реєструє вас на різні податкові кредити на бенефіти від федерального уряду Канади. ✅ Працюємо з усіма провінціями та територіями, окрім Квебеку (поки що) ✅ Canadian tax checklist bit.ly/3vR4Ch7 ✅ Консультації англійською та українською мовами. 📞 Запис до експерта www.taxprocanada.ca ⚠️Увага! Декларації, заповнені в період 26 січня-18 лютого, будуть надіслані нами до Податкової Канади зранку 19 лютого, коли відкриється 📧 електронна подача (E-filing).
-
Kindergarten з 5 рокiв Принаймнi в Seven Oaks division