Українська Манітоба
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка. У річній декларації, у пункті "Сума доходів за 2023 ДО приїзду в Канаду" - потрібно вказувати суму після податків чи до?
-
Вітаю. Питання до тих хто привозив із собою 10+ тисяч, як потрібно правильно декларувати гроші? Які обмеження і т.і. ? Дякую
-
Гайз, хтось тут працює на складі? Можливо можу якось з вами попрацювати пару років😄
-
Не робіть висновків за інших. Багато українців будуть щасливі. Поїхали від війни, або стануть щасливі після неї. Те що хтось навчався або жив на Росії не робить його автоматично нелюдом))
-
Дякую, за все
-
Ніяких обмежень,просто напишете в декларації що везете такута сумму і все,ні податків нічого платити не треба,і ніяких документів представляти теж не треба.
-
Дякую за відповідь. А при вильоті наприклад із Німеччини, німці не будуть питати або просити декларувати?
-
Канадський
-
Стоп 10 000 . На канадський долар ? 😲 Чи все-таки 10 000 usd
-
Так … а шо робити Якшо везеш цінності на суму більше 10 000 канадських.. але точно не знаєш на яку .. ну бо там шось в металі , шось в ювелірці, шось в різних єврах , фунтах і тд . Важко підрахувати все прям точно-точно
-
за ювелірку не знаю, якщо дуже багато може й є правила якісь окремі, а сума 10к це лише щодо готівкової валюти, порахуйте і запишіть, знайте скільки у вас євро скільки фунтів і скільки приблизно це в канадських, так і скажете як є та і все 🤷
-
Люди, доброго дня! Пiдкажiть будь ласка як та де можна швидко зробити довiреннiсть. Дякую велике 🙂
-
Ювелірні прикраси теж пишете а декларацію. Та є окремий пункт для цього. Взагалі підхід «точно не знаєш на яку суму» та «важко підрахувати» - хибний підхід для спілкування з таможнею. Порахуйте точно, скільки у вас якої валюти. В Гуглі конвертніть в КаД. І задекларуйте.
-
Ох … напевно ви праві . Бо я так раз сказав «не знаю» то ми з офіцером “дізнавались” 😂 методом підрахунку
-
Після податків
-
Не можуть відповідно до правил
-
Патріоти України зараз і в Україні, які б теж хотіли б виїхати ((
-
А де Діана
-
Не всі;-) ми в Канаді вже 20+ років
-
Який яскравий був срач , швидкий - але яскравий . Браво 🙌 Дуже приємно було здивований вокальностю комюніті цього разу , звичайно ту разом цькують, а цього разу дружно захищали . Це прогрес , приємно дивитися 👀
22 Jan 2023, 08:02
119967/236907
less than a minute ago