Українська Манітоба
-
Дякуємо 😌 Чекаємо дуже 🇨🇦 Пішла дивитися
-
Хтось знає як доставляти якусь посилку в Україну як це найдешевше зробити ?
-
Дякую 🤗 будемо шукати зараз Щоб більше інформації
-
Біля 10 годин в Торонто і десь біля 3 до Вінніпегу
-
А скільки часів із Варшави вийшло ? Летіти
-
Перельоти, квитки в імміграційний чат, будь ласка
-
Дивилися до самої весни Перші дати То +- не змінилася від січня Також 5000 на троїх - 9000 діапазон
-
Чим далі дата тим дешевше, я десь за місяць брав, а може й трішки більше
-
Так так Вже написали нам На лот і дивилися Ну як писала Ціні дуже різні Зараз іду далі на сайт А в нас ціна забула написали від 5000 до 9000 злотих економ Не одна людина А дві дорослих людини та дитина
-
Я брав Варшава Торонто, там пересадка на Вінніпег
-
Так, дякую 🤗 і ціни також є різні Але коли дитина Ще не літо Не розумієш як бути і з чого почати
-
Всім привіт заходьте до мене на канал , будемо вивчати англійську. Посилання на канал в мене у профілі!
-
Дивилися Краків Торонто Варшава Торонто Катовіце в Польщі Торонто Але пересадки чомусь Лондон
-
Гляньте на LOT,є прямі варшава торонто
-
Це вирішувати тільки вам, що для вас краще🙃
-
Тобто краще прямі ? Не можу знайти Є дві пересадки Варшава Торонто Між ними Лондон пару годин Ціни різні Від 5000 злотих до 7+ Та час йде від 16 до 32 Тобто не мало
-
Запевняю вас, мій теж😂
-
Запевняю вас дуже комфортно пройшов переліт
-
Я перед вильотом багато баталій начитався, краще прямий в Торонто і мати спокій
-
Якщо і буде це в Німеччині мої знайомі летіли з ранку в 6 і в 9 вже були у Вінніпезі , навіть якщо і пересадка вас багаж не хвилює в першому здали в останньому забрали між пересадками ми особисто мали 3 години в Мюнхені , за прямий вам прийдеться вивалити кругленьку суму і багаж окремо доплачувати
22 Jan 2023, 08:02
12008/229232
2 minutes ago