Українська Манітоба
-
Я брав Варшава Торонто, там пересадка на Вінніпег
-
Так, дякую 🤗 і ціни також є різні Але коли дитина Ще не літо Не розумієш як бути і з чого почати
-
Всім привіт заходьте до мене на канал , будемо вивчати англійську. Посилання на канал в мене у профілі!
-
Дивилися Краків Торонто Варшава Торонто Катовіце в Польщі Торонто Але пересадки чомусь Лондон
-
Гляньте на LOT,є прямі варшава торонто
-
Це вирішувати тільки вам, що для вас краще🙃
-
Тобто краще прямі ? Не можу знайти Є дві пересадки Варшава Торонто Між ними Лондон пару годин Ціни різні Від 5000 злотих до 7+ Та час йде від 16 до 32 Тобто не мало
-
Запевняю вас, мій теж😂
-
Запевняю вас дуже комфортно пройшов переліт
-
Я перед вильотом багато баталій начитався, краще прямий в Торонто і мати спокій
-
Якщо і буде це в Німеччині мої знайомі летіли з ранку в 6 і в 9 вже були у Вінніпезі , навіть якщо і пересадка вас багаж не хвилює в першому здали в останньому забрали між пересадками ми особисто мали 3 години в Мюнхені , за прямий вам прийдеться вивалити кругленьку суму і багаж окремо доплачувати
-
Там немає прямих рейсів, тільки пересадки
-
Дякую 🤗
-
Lot
-
-31 сьогодні новий рекорд.
-
Чи може хтось поділитись контактами організацій, які допомагають новоприбулим в Манітобі? Буду вдячна❤️
-
Бачив машину на українських номерах, був дуже здивований чи було воно того варте😅
-
Загальна відповідь така: Авто вироблене для Европейського ринку Або авто яке було куплено в Канаді на Аукціоні (після овації), та відновлене в Україні, в Канаді заееструвати НЕМОЖЛИВО. Про це багато разів писали на ФБ. Але вільному воля...
-
О вже видалили
-
Не бачу те повідомлення про відгуки на Amazon
22 Jan 2023, 08:02
12017/240256
43 minutes ago