Українська Манітоба
-
Ну там не пару доларів виходе . Якщо активно користуватися карткою , то там 300+$ на рік приблизно обслуговування
-
Ще є можливість отримати 450 дол, якщо виконаєте умови банку. Але то таке, якщо маєте час цим займатись 🙂
-
У сібс треба тримати на рахунку 4+ тищі баксів , тоді можете користуватися своїми грошима без комісії 🥳🤣
-
Для мене це як серпом по колоколам. За свої ж гроші , як я і так вже дав банку у користування , вони зверху знімають просто «обслуговування» річне . А потім ще щомісяця зверху по 3-19 баксів
-
Або в інший банк , де безкоштовно обслуговування та використання своїх же коштів
-
кваліфікується, але просто не по свм і в Манітобі теж
-
А чи підходять сезонні роботи для ПР? Тому що в Манітобі - ні . Знаю народ, які то на асфальті, то на снігу . Але ж то сезони, і воно не кваліфікується для ПР 🌚
-
Ідіть до свого банку і поговоріть. Практично в усіх є опції без цієї оплати- але з певними умовами (мінімальна сума на рахунку, чи кількість трансакцій і тд). Вони вам підберуть що працює. І у всіх є можливість вам запропонувати retention bonus;-)
-
та там наче як можна змінювати роботодавця без проблем, але рік відпрацювати потрібно
-
Я передбачав це ще в 2019 році , але була якась мала надія що влада все таки адекватно себе буде поводити . Але коли весь світ попереджав то вони всіх наскільки заспокоїли що маємо те що маємо
-
ну якщо вибрати спецвибірку, там потрібно фул-тайм - пів року. Асфальт там і був фултайм - 8 місяців, тому підходить тед
-
Бачу , прописано тільки фул тайм , не вточняється що не сезонна . По свм дам прописано було , якщо памʼять не підводить
-
Хто не працює в банку ніколи цього не зрозуміє :) По простому: банк надає вам послуги РКО, за це ви платите комісію ( так к і за послуги у всіх сферах). Хочете на депозит покласти і заробити - то це окремий продукт. На тих грошах що у вас на чекінгу банк багато не заробляє (копійки), бо зараз вони є, а через 5 хв ви прийшли і їх зняли (банк не може ними «крутити» і заробляти, бо не знає терміну скільки вони там пролежать)
-
Дякую за пораду 🙂 це треба тільки йти до них? Чи можна в телефонному режимі обговорити?
-
До радника
-
Це до теллерів можна підійти чи до фінансового радника треба записуватися?
-
Хай буде по вашому 😉
-
Звучить прям як благодійна організація 😂🌚 не крутять вони грошима . Ага , так банки і працюють . Тобто в інших країнах , якщо нема цього обслуговування -то там банки в мінус працюють? 🌚
-
Як правило краще піти...
-
На правах баригі . В мене є 13 підручників по ІЕЛТС. Віддаю за 90 баксів , шікарні, нові , нулячі . Заряджені на успіх та вдачу . Ідеально підходять щоб практикувати скіли по слуханню, читанню , говорінню та письму ! Підходять так само для здачі селпіп! За 5 баксів зроблю з вами один пробний тест, послухаю ваш спікінг , на правах вчителя англійською мови з інтернаціональним стажем , та підготовки студентів до тих самих тестів 🌚
22 Jan 2023, 08:02
120198/238717
about 3 hours ago