Українська Манітоба
-
Ми ж якось тримаємо в секреті існування та діяльність групи «Файні Хлопи Манітоби», то нехай теж заздрять.
-
а ви жінок у хлопську групу додаєте? Бо мені оті всі нігтики, памперси.....бєє
-
капець))) у вас такі теми..., що мені є шо сказать)))
-
добре))) почитаю з чоловічого аккаунта))
-
На жаль-ні. «Перше правило клубу…»-самі розумієте. Нуууу у нас майже всі ті самі теми для бесід, тільки додайте ліки від суглобів, автозапчастини та вітаміни для потенції тощо.
-
Вітамін Д 5000IU в день, і норма
-
І мене додайте будь ласка 😃
-
No worries, деякі жінки також не в тому клубі;-)))
-
Вітаю, пропоную послуги перукаря! Стрижки жіночі, дитячі, чоловічі, зачіски, фарбування волосся. Салон знаходиться в центрі міста. The hive hair company! 175 Osborne Street Працюю з 9:00-18:00 Кожного дня Моя сторінка в інстаграмі www.instagram.com/p/CODE8kRhotp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= +1 4313342000 мій номер.
-
Так, номер 88 з клубу виключаємо за порушення першого правила клубу 🌚
-
Ви, напевно, не в курсі, до чого там правила клубу, номери, і т.д. 🤗
-
Члена втратити то точно втрата. Для будь якого клубу
-
ви що, чоловіків рахуєте як худобу, цифрами? Дивіться, бо 88 обідиться і його приймуть в жіночій групі...буде все знати про знижки і дітсадки. Втратите важливого члена
-
Але ж вмієте, ну. В мене екран почервонів 🤭
-
Я колись давно, як закінчились мої «2 роки безкоштовні для ньюкамера», просто змінила сама тип рахунку в онлайн банкінгу CIBC. На той, що «тримайте не менше ніж $3000 на рахунку, і буде все безкоштовно». Воно якось smart-рахунок чи якось так називається. Кілька років тому сума змінилась з $3000 на $4000, ну, мені різниці нема, так що ок.
-
"His name is Robert Paulson" (c) 😅
-
авжеж ні)) ви ж "закрита група 😎
-
Скажіть чесно, ви тільки що вигадали ту чоловічу групу? Нема ж її
-
Хлопці також памперси обговорюють. Шо то за хлоп, що памперси змінити не може?
-
The first rule of men's club is: you do not talk about men's club 😎
22 Jan 2023, 08:02
120250/234545
37 minutes ago