Українська Манітоба
-
Немає різниці. Якщо ви бачите інші форми, то це щось не те
-
Ось список для тих, хто проходив медогляд протягом останніх 12 місяців
-
Зрозумів. Я правильно розумію, з березня по квітень я працював на одного роботодавця, потім звільнився і через деякий час отримав на пошту ROE. А форму Т4 він також повинен був надіслати, чи це тільки зараз її слід очікувати? Поточний роботодавець уже надіслав Т4
-
Після правильних відповідей на запитання про новий ворк перміт у вас має бути список ось таких документів. Це для тих, хто проходив медогляд понад 12 місяців тому і був далі в Канаді. Форми 5708 там нема, тільки 5710.
-
Доброго вечора. Підкажіть якщо напишу "postcard from Mykola" Чи коректно так підписувати листівки/валентинки?
-
Підскажіть будь ласка, якщо тривалість ворк перміт співадає з тривалістю візи, то воркперміт не продовжать, бо вже не буде візи?
-
Дякую Дмитро. Мені здається, якщо брати інформацію с оф. сайта, то мають продлити, яка може бути причина отказа у цьому. Ну тобто, якщо все нормально робить
-
IMM 5708 - це для Visitor Record, а не для Work Permit
-
До речі, про вітаміни (не для потенції, але все-таки). Нещодавно на Амазоні зʼявилася Berocca - найкращий в світі вітамінний комплекс від Bayer. Я його останні років 7 привозила з усіх подорожей з Європи, друзів просила привезти, нічого рівного по дії не могла знайти ніколи. І оооот він зʼявився на амазоні! Сам, я навіть не ходила на пікети! Це не реклама, бо мені за це не платять (на жаль), просто так від серця відриваю. Так от, якщо хтось в пошуках вітамінок хороших, все-таки майже весна вже, то Berocca чудова (пити тільки після їжі можна)
-
Дякую за відповідь
-
Віза ні при чому. головне, щоб у вас був дійсний паспорт
-
Поспілкуватеся з mpi. Мені казали, що можуть подовжити.
-
Тобто потрібно зробити , так як це на відео ?
-
Тобто якщо я зроблю новий паспорт, то можу робити новий ворк перміт, але нову візу робити не обов'язково якщо не збираюся виїздити з Канади ? І можу без візи і далі бути легально в Канаді?
-
Так
-
А для потенції що порекомендуете?
-
Хтось робив у Канаді довірку на продаж нерухомості в Україні, напішіть буть ласка особисто чи у чат. Яка приблизно ціна за переклад та за завірення нотаріусом з Канади
-
Кращу роботу з кращою зп ))
-
Бог милував, але кажуть, треба висипатись
-
Сугубо індивідуально це якщо щось дієве. Якщо вітаміни то беріть на айхерб будь-які
22 Jan 2023, 08:02
120305/234747
4 minutes ago