Українська Манітоба
-
Заздалегідь перепрошую, якщо питання тупе, я розумію, що все залежить від всього, але - на яку суму утримання авто загалом щомісяця взагалі можна орієнтуватися? Від - до?
-
Я не впевнена, що купувати нову машину в якості першої - хороша ідея 🤔 хоча, можливо, помиляюсь
-
Я просто півроку тому бачила на маркетплейсі авто за 599 доларів саме в Онтаріо, пристойне на вигляд) з тих пір онтарійські машини переслідують мене у моїх снах 😁
-
-
Я просто думаю, якщо на неї страховка буде не 200, а 500 (тому що вона незрозуміло як дихає ще), то це не сильно має сенс
-
Ну от я теж не бачу сенсу купувати бу авто у Вінніпезі, тільки якщо везти з іншої провінції. Або брати нове тут, але незрозуміло, що з PR, може, доведеться самодепортуватися, тому я поки що утримуюсь від серйозних покупок
-
Ми тільки недавно взяли нове авто, по ринку ходили місяці два . І я вам кажу , що тут у вініпегу , бу машини дорожче нових . В мене на роботі люди беруть бу машини , катаються роки два-три, лагодять, та перепродають на 2-4 тищі баксів дорожче , ніж вони її купили тіж самі два-три роки тому
-
Думаєте? Дякую, повивчаю ще це питання
-
В тому і справа, нічого насторожуючого там не було! Ну 200000 пробігу, я думаю, це багато, але 600 доларів як би)
-
Добрий вечір, може хтось порекомендувати україномовного логопеда для дитини