Українська Манітоба
-
В манітобі треба пройти сейфті чек щоб стати на облік, ось тут всі (з власника авто)гроші смокчуть.
-
Та це єслі все заводиться і працює, як не заведеться то готуй гаманець)
-
Я просто думаю, якщо на неї страховка буде не 200, а 500 (тому що вона незрозуміло як дихає ще), то це не сильно має сенс
-
Люди кажуть везти з онтаріо, мабуть це правда що дешевше буде. Сефті пройшов у манітобі і тачка стає на облік. Підводні камені ну витрати на дорогу і кажуть хайвей сложний
-
Ну от я теж не бачу сенсу купувати бу авто у Вінніпезі, тільки якщо везти з іншої провінції. Або брати нове тут, але незрозуміло, що з PR, може, доведеться самодепортуватися, тому я поки що утримуюсь від серйозних покупок
-
То точно, краще нову.
-
Ми тільки недавно взяли нове авто, по ринку ходили місяці два . І я вам кажу , що тут у вініпегу , бу машини дорожче нових . В мене на роботі люди беруть бу машини , катаються роки два-три, лагодять, та перепродають на 2-4 тищі баксів дорожче , ніж вони її купили тіж самі два-три роки тому
-
Думаєте? Дякую, повивчаю ще це питання
-
В тому і справа, нічого насторожуючого там не було! Ну 200000 пробігу, я думаю, це багато, але 600 доларів як би)
-
Щоб вам не казали - машина це капіталовкладення, зараз . Не бачу чому б ця історія могла б змінитися у майбутньому. То нову брати, це гарна ідея . Не дорогу , але свою ,нову , тищ за 30-35 можна взяти дуже гарне авто
-
Як тільки у дилерів появиться більше авто ринок бу зразу опусте ціни.ціни на бу виросли лише через дефіцит нових авто.
-
Згоден, Логічний ланцюжок беручи до уваги дані на сьогодні .
-
Добрий вечір, може хтось порекомендувати україномовного логопеда для дитини
-
Не факт.
-
І чому це зміниться у майбутньому? Те що зараз коштує 10, буде 15
-
Ну це томущо вони їх купили 2-3 роки назад. Те що зараз коштує 10.000 3 роки назад коштувало максимум 5-6000.
-
Нема часу, але страховку Манітоби з номерними знаками Онтаріо не дають. Штрафів за непереоформлення авто нема, термінів також. Користуюсь Онтарійською страховкою
-
Все можливо так
-
Довгостроково тобто? А можливо це з новими правами?
-
Мрію про цю подорож) Але що робити, якщо моя нова машинка по ціні половини айфону стане посеред поля, тому що настав її час - я без поняття
22 Jan 2023, 08:02
120368/237707
19 minutes ago