Українська Манітоба
-
Ми тільки недавно взяли нове авто, по ринку ходили місяці два . І я вам кажу , що тут у вініпегу , бу машини дорожче нових . В мене на роботі люди беруть бу машини , катаються роки два-три, лагодять, та перепродають на 2-4 тищі баксів дорожче , ніж вони її купили тіж самі два-три роки тому
-
Думаєте? Дякую, повивчаю ще це питання
-
В тому і справа, нічого насторожуючого там не було! Ну 200000 пробігу, я думаю, це багато, але 600 доларів як би)
-
Добрий вечір, може хтось порекомендувати україномовного логопеда для дитини
-
Нема часу, але страховку Манітоби з номерними знаками Онтаріо не дають. Штрафів за непереоформлення авто нема, термінів також. Користуюсь Онтарійською страховкою
-
Довгостроково тобто? А можливо це з новими правами?
-
Мрію про цю подорож) Але що робити, якщо моя нова машинка по ціні половини айфону стане посеред поля, тому що настав її час - я без поняття
-
Я проїхала 2300 км з Торонто. Дорога - сказка, їхала 3 дні (з 8 ранку і о 4-5 вечора звпинялась в готелі на ночівлю). Можна і за 2 дні доїхати. Дороги ідеальні
-
А скільки є часу на проходження сейфті? Якщо легально хоча б рік, то є вірогідність, авто за 600 доларів помре за цей час і витрат вдасться уникнути)