Українська Манітоба
-
Це питання до страхової і до страхового полюса який ви обрали.
-
Я в п’ятницю змінювала права і третій раз запитувала чи треба машину переоформлювати. Сказали що ні. Мій колега з Альберти 1,5 роки ізде на номерних знаках Альберти. Місяць тому вирішив повернутись назад в Альберту і машину не переоформлював на Манітобу
-
Тобто. Можна купити дешеве авто, не оформляти його тут і їздити без місцевої страховки? Це звучить якось не по-канадськи 🤔 а якщо аварія з вашої вини і ви розбили чуже авто - ви його самі оплачуєте тоді?
-
17 або 17А не важкий хайвей. Якщо не помиляюсь, то податок онтаріо повернуть і нарахують новий, манітобський. Разом зі мною любимим PST 7%.
-
911 телефонуєте і приїде поліція на допомогу
-
А)) я, до речі, ніколи не дивилася ціни у Квебеку)
-
Машина
-
Карфакс є карфакс. Не актуально 👍
-
місцеве авто у вас буде напевно з історією. Те що з Квебеку - нєбітнєкрашен і хлопці не дофарбовували його з балончику десь в гаражах. Спочатку багато було повідомлень що от поїду куплю і все буде дешевше і легко. Тепер весь маркетплаейс в таких свіжих авто від наших хлопців. Мабуть настільки гарні авто що шкода їздити і тому продають:)
-
🤣🤣🤣
-
5-6к на авто у 30к. Манітоба це оверпрайс і надувалово
-
Якщо серйозно, я не вникав у проблеми, але ціни на авто 5-6к нижчі ніж у Вінніпухово🤷♂ ну добре, податок перерахують 100%, але ціна ок. Треба читати, або може хтось є у чаті, хто поставив на облік авто з квебеку, а?
-
Дедактебл 200$ клейму, що там платити? Коли технічка тріщить, то наші хлопці да, ремонт на 5000 км зроблять 👍
-
Треба вибирати, а те, що ринок там дешевше- це факт. Я не за маркетплейс і "пацанів" просто пройдись по дилерам і порівняй авто з тим самим пробігом. І так, я розумію, що 100к пробігом без обслуги≠ 100к well- maintained auto
-
Якщо хочеш повернути бабло за увалене авто- будеш клеймити. Клейм велком до страхової і карфаксу. Ах, ще... Ніколи не майте нічого спільного з індусами. Ці впарять 100%