Українська Манітоба
-
Якщо є якісь гроші, набагато більш перспективним варіантом виглядає купити/побудувати квартиру десь у Туреччині/Польщі/Іспанії, віддати управляючій компанії в рент і з цих коштів оплачувати оренду тут. Потім заробити ще на одну і так потихеньку назбирається активів по світу
-
Канада у плані житла це такий бабл) і він все росте і росте) у невеличкі міста треба виїжджати
-
-
Ти там був проїздом а не жив там,перша проблема там толком нема роботи а якщо і є то зп копійки і на одне місце сотні якщо не тисячі людей.рент коштує там на 100-200$ дешевше ніж у вініпезі,а будинок купити у норм районі +-350.000 там коштує,це ілюзії що там житло дешеве у маленьких містечках Друге там повністю відсутнє життя там нема взагалі нічого,ні кафе толком,ні громадського транспорту,ні чого,є тільки волмарт,собіса і кооп все.життя чисто дом робота дом.яущо в Україні див у силі десь глухому то буде норм,а так ні дякую,збіжав звідти через рік
-
Може в реаліях манітоби це й можливо В реаліях мого міста все ж таки «під мостом» робочий варіант 😆 Пасивний дохід, цей, найпопулярніший вид «інвестицій» в Америках. Не дай Бог паде ринок і буде опапа всьому, історія повторюється Далі кожен собі най думає
-
Воно в мене якось не вкладаються у голові , мати житло по світу , а самому сидіти у ренті, де не вбити гвоздя у стіни, ні жалюзі змінити . В мене вже є досвід, збирання нерухомості у окупованих розією країнах та містах. Щось якось не каєф Життя біль взагалі
-
На перший внесок все одно треба накопичувати, так краще цей внесок буде в новобудову деінде, яка через два-три роки вже приноситиме дохід
-
Я там екзамен здавав на трак. Дуже сподобалось містечко. Охайне, чисте і приємне. Також часто буваю у стейнбаху і околицях- теж подобається більше ніж наркопег
-
Опис Угорщини прям 😆
-
Ем, ну ок
-
Не хз де, а в будинку вартістю більше мільйона євро)
-
Бажано у Альберті, де у невеликих містечках немає податку на кондо. Але ж сусіди можуть бути кончені..
-
А там шо? Поля?