Українська Манітоба
-
Не хз де, а в будинку вартістю більше мільйона євро)
-
Бажано у Альберті, де у невеликих містечках немає податку на кондо. Але ж сусіди можуть бути кончені..
-
А там шо? Поля?
-
У мене теж поки що, але у мене є знайомі з нерухомістю в Чехії, Португалії і на Балі і ця родина живе в орендованому житлі теж в Чехії, тільки це житло, яке вони орендують, коштує для покупки більше мільйона євро, це прям luxury. Я говорила нещодавно з цим знайомим, він каже, що якщо б у нього був цей мільйон євро кешем, він би його ніколи в житті у власне житло не вклав, бо цей мільйон, вкладений в активи, через 5 років стане більше ніж мільйон. Така логіка
-
З чого ж тоді мають гроші люди? Наприклад, у мене на нафті є знайомий у селі працює на 1400 населення, квартира 2бд 1200$- так. Але у нього зп 36/год. То зрозуміло чому. Не за інфраструктуру, а від доходу вартість житла, бо живуть на чорному золоті.
-
Зараз продають спокійно, зацікавлені в цьому, приваблюють інвестиції
-
Скоріше б ту картинку реалізувати🤞🏽🙌🏽
-
Я так і подумала одразу, що рентарі будуть хеппі більше, ніж я) дякую)
-
В двох трьох містах типу Будіка? На тому й все Більшість міст мадярщини досить тривіальні Україна красивіше ..була до війни
-
Рентарі будуть "хеппі" здати авто на дооовгий термін. А ось Ваш банківський рахунок - НІ PS: НЕ забувайте про Top Up insurance від MРI для рентованого авто. Бо як що розбити авто з ренту, не маючи Топ Ап, вам станеться відшкодувати "не отриманий прибуток" від авто в ремонті компанії-рентарю. В офісі вам зазвичай пропонують купити додаткову за великі гроші. В МРІ це коштує копійки