Українська Манітоба
-
Ми кругом в черзі))
-
Стоїмо разом із дружиною в черзі
-
Все то добре, але як податись якщо неможливо в консульство записатись вже пів року.?
-
Я не знаю їхніх нюансів прям досконало, як вони обертають гроші, але можливо, вони так і роблять з іншою своєю нерухомістю, займаються саме девелопментом. Думаю, там є свої системи організації фінансів)
-
Подаємо аплікацію на новий дозвіл на роботу ще на три роки. Крок за кроком проходимо увесь процес разом. Ви отримаєте детальне пояснення, як відповісти на запитання, заповнити форму IMM5710, підготувати необхідні документи та подати аплікацію до IRCC (Міністерства Імміграції, Громадянства та Біженства). youtu.be/YNIjfELamL0
-
Всім привіт. хтось здавав на Pleasure Craft operator card? Потрібна порада.
-
і не показує що не правильно
-
підкажіть а ви з першої спроби здали? я набрав тільки 67%, хоча всі відповіді начебто вірні. Я дуже здивувався.
-
Я здавав Все онлайн, 30 хв а то і менше.
-
Привіт всім Порадьте, в яку провінцію краще їхати? Загально розглядав Манітобу і Альберту Як що Манітоба чи є змога допомогти, житло на перший час, добре б було з роботою можливо де працюєте є вакансії, в Україні працював далекобійником, так знаю там з часом, мені б щось на почоток, аби невтрачати як ніяк з сім'єю їду дружина та син
-
В Альберті їх нема чи в Манітобі?
-
Так з першого. Ви переглядали навчальний матеріал?
-
Так. Але після тесту final exam не показує, що не правильно я вибрав. десь це можна подивитися?