Українська Манітоба
-
Як я змучилась була від того вайбу великого міста (Київ). Постійно кудись біжиш, як та собака, нічого не встигає, пробки неймовірні (і мені ще везе, завжди працювати в самому самому центрі 😬). На роботу годину, з роботи півтора… На життя часу не вистачало. А тут я вдома вже в 4:45. Ще пів дня для себе є 🙂
-
З того, що ви пишете, вам в Європі буде комфортніше набагато, ви просто європеєць в серці. Сподіваюсь, у вас все там складеться якнайкраще ☺️
-
Земляки 😍
-
В Дніпрі на Набережній - ото де вжжжжжжжжж 😁
-
У мене їх два було - і також пам’ятаю 😅 Хоча знаю і тих, хто ще користується 🫣😁
-
Про людей ви праві 100%. Головне це люди, громада. Треба розуміти, що якщо про когось підуть погані чутки в громаді, з міста можна їхати. У мене поки що мало знайомих. В попередній країні я знало як звуть всіх сусідів, що у кого варится у кастрюлі, в лавці на розі всі знали мене і видавали посилки без ID. А тут я сусідів не знаю як звати і крім Хеллоу з ними не розмовляла поки що.
-
З роботою та мовою ви будете розбиратися за місцем прибуття, тут не хто за ручку не водить, тільки у водна інформація як і що, до цього потрібно бути готовим, а роботи тут повно можна знайти без проблем якщо є бажання і не боїтеся труднощів
-
Спокійно ставляться, у багатьох є ліцензія. Їздимо на полювання
-
Msn messenger
-
А на яку посаду, якщо не секрет, це може стати плюсом?
-
Вільний гроші, топ то ваші накопичені
-
З вашою професією не повінню буде проблемою в працевлаштування.