Українська Манітоба
-
Так питання філософське бо відповідь на нього залежить від різних параметрів: якщо кацапія захопить Україну і потім з нею почне воювати проти Канади то на стороні Канади визволяти Україну, а якщо Трамп захопить Канаду і нападе з нею на Україну, то я одразу застрелюся
-
І що дуже дивно , що саме зараз , дуже багато , ну прям хоч жопой жуй - негативних обговорень, 10 мінусів Канади ! 15 речей, яких не говорять про Канаду ! 1001 причина не їхати до Канади . Англійською, російською, українською- все що хош . Але все одне , ось ті здивування прям якось дивно . Я дивився одну приємно(до пори до часу) пару , прибули до вініпегу , декілька місяців щось розповідали . Потім «чому ми вирішили поїхати з Канади» барабанна дріб - тому що Вінніпег , це не нью йорк. Нема нічного життя та життя клубного . 🤯 Вау , дійсно? Всі ж ці розчаровання приходять , коли очікування не співпадають з реальнощами . Я особисто , прочитавши все і подивившись , очікував поле , засипане снігом . Що як вийду з аеропорту, то там мене зустрінуть бомжі , наркомани та собаки . Не буде ліжка без клопів ніде , та Мрак і біль . 😂 То поки що норм 😅 але може треба 5 років 🌚
-
Оце я коли їхав те саме про бомжів і наркоманів з клопами думав Надії на краще майбутнє для себе і ростити дітей під мирним небом з суперекологією ну і іншими фічами які надає гавермент переважили. Бомжі наркомани і ями на дорогах є і вдома, просто там не так звертав увагу. Але тут з цими товаришами справи дещо інакші скажемо місцеві особливості.. Витратив не один тиждень і безсонні ночі перед виїздом до Канади на пошук + та -...
-
Навіщо так багато думати чи варто їхати до Канади чи ні? Адже це не обов'язково на все життя. Якби я мала вирішувати сьогодні в якій країні я хочу жити все життя я би з глузду з'їхала. Ніхто не знає як буде далі, але англійська та досвід життя в іншому середовищі в житті завжди знадобляться