Українська Манітоба
-
А можете дати контакт ? Спитаю що та як… бо не зовсім розумію як діяти після доставки…+розмитнення скіл ки коштує, чи сума охоплює все… так то розраховую звичайно на долари США, але по чатах питала.. нормальне коштує від 10 000
-
Та о тож…
-
Ще додам що картка пегго і її поповнення це називається e-Cash. Картку прикладати до зчитувача в автобусі і він там кожного разу показує залишок коштів на екрані щоб орієнтуватися по залишку. Коли їдете за e-Cash (картка) то проїзд коштує 2.75 а коли за монети то це коштує 3.10. Повний список цін тут: info.winnipegtransit.com/en/fares/transit-fares/ Ще майте на увазі якщо будете подаватися то той абонемент місячний не дуже швидко видають.
-
Як на мене один з найпростіших варіантів придбати картку Peggo у Shoppers Drugmart або 711, ось тут мапа де придбати ще можна: info.winnipegtransit.com/en/fares/where-to-buy/ У цих же магазах поповнюєте картку. Картка коштує 5$ проїзд (повний дорослий) 2.75$ Якщо їздите не багато то як на мене це краща опція. Якщо багато то краще податися на місячний абонемент 53$ наче на міс (це зі 50% скидкою для Українців ) подавати можна онлайн або у центральній бібліотеці персонально. Лінок під рукою не маю Сорі, погугліть якщо треба або може підкажуть хто небудь
-
Дякую. А можливо за 4000 в Канаді нормальне (на ходу і так, щоб не одразу на ремонт стати) придбати ?
-
Вітаю. Хтось переправляв авто з Еврлпи в Канаду? Взагалі є сенс?
-
Грощі краще міняти тут, найкращий курс в банках Про групи не знаю😅
-
Звідки така інфа? я трохи погуглив і ось знайшов такий сайтик з описом water treatment plant процессів. Я не наполягаю, бачу що це ще 2009 рік, але там є chlorine процессінг для антибактеріальної обробки, і немає нічого ні про який фтор, можливо щось змінилося з тих пір, просто мені цікаво. Якщо є лінка де можна про це почитати буду вдячний. legacy.winnipeg.ca/waterandwaste/water/treatment/plant.stm
-
Оу, то ще і для зубів користь😁
-
Я ні у якому разі не спец у цих питаннях але у мене ось такий експірієнс.
-
Так, але як я розумію, як найменше у дитини має бути візитор рекорд, коротше будь який документ на легальний стей. Я не знаю у чому прикол але у мене в школі питали документ дитини. Коротше я екстендив стаді перміти дочкам. Можливо щось у школі не зрозуміли чи я хз але сказали що документ потрібен