Українська Манітоба
-
Ми оформляли в Garriock insurance
-
Додам за сонячні дні , минулого лютого, березня та квітня - я в одне своє обличчя, використовував 3 тюбика нітроджина солнцезахісного по 60мл. Було дуже сонячно, прям жопа. Воно з небу світить , та від снігу відсвічує - у третє підборіддя . Цього року щось якось з сонцем поки що вʼяло. Але , тепло 😅
-
Влітку? Ок, live here for couple more years - акліматизація буде )
-
«Якщо виживуть 😂» давайте так , про літо. Канадійцям плюс 20 - це вже жара . Для мене все , що нижче +30- то ще зимова куртка 😂 А так то так , інформації вистачає, особливо зараз україномовного . Плюсів достатньо , звичайно, це не ссилка ж , всі сами обирали куди їхати.
-
Не правда. Тут в Канаді такого не має як старий/стара молодий/молода - усіх поважають
-
Помідори , огірки - їсти не можливо, без смаку всіх цінових категорій. Єдині нормальні помідори чері. Картопля вся солодка (перемерзла). Виноград - як попадеш, літом можна було смачний купити. Полуниця , кавун - повне розчарування, пластмаса на смак. Кавун як вода. Диня те саме. Персики абрикоси - все зелене. Не знаю чим то все кроплять, так як стоїть тижнями, не псується. Не знаю як можна казати що тут смачні овочі. Улюблені страви не приносять задоволення, бо продукти немають смаку. Все ніяке. Фірмова випічка з яблуками також не то. Кампот з яблук - вода на смак.