Українська Манітоба
-
Ага пам'ятаю, чоловік купив окуляри в перші дні по приїзду, бо сніг + сонце, то капець був. Але ця зима псує статистику.
-
Не правда. Тут в Канаді такого не має як старий/стара молодий/молода - усіх поважають
-
Під дюветом круглий рік , навіть коли жив у тропіках, де плюс 50 це ок 😂
-
Дякую
-
Певно стара вже для акліматизації... Але подивимось.
-
Звісно)) проблема саме в Європі 🤣
-
Помідори , огірки - їсти не можливо, без смаку всіх цінових категорій. Єдині нормальні помідори чері. Картопля вся солодка (перемерзла). Виноград - як попадеш, літом можна було смачний купити. Полуниця , кавун - повне розчарування, пластмаса на смак. Кавун як вода. Диня те саме. Персики абрикоси - все зелене. Не знаю чим то все кроплять, так як стоїть тижнями, не псується. Не знаю як можна казати що тут смачні овочі. Улюблені страви не приносять задоволення, бо продукти немають смаку. Все ніяке. Фірмова випічка з яблуками також не то. Кампот з яблук - вода на смак.
-
Мене Бог милував, і б/у таскаю, і клопів не бачила. Хоча в будинку були.
-
Клопів зараз сюди везуть із Західної Європи, там епідемія.
-
Так наші люди на балконах вирощують, не бачили?))
-
Ви там писали ще про клопів З клопами я тут познайомилась зразу після приїзду 👍🏻
-
В магазині. Звичайному. Овочі нічим не відрізняються мені від тих, що купляла в Україні. А от фрукти як які, яблука, цитрусові, банани, блуберрі, виноград мені такі ж, а от малина, полуниця, персики та абрикоси таки не смачні. За ягодами можна буде на ферму поїхати. А персиків певно вже наїлася в своєму житті 😢
-
Та знаю, що Ви любите похвастатися тут смачними фото, а потім "то для себе" 😁
-
Є. Але треба місця знати
-
Ну за більше ніж за рік я була в багатьох магазинах Тому і спитала , може я не тужи ходжу за продуктами.
-
Є також) але то тільки длясебе)
-
От квашених огірків не вистачає! Бо мариновані ніколи не любила.
-
Повезло клопам, їх сюди везуть з Європи.
-
Я не знаю з чим Ви порівнюєте огірки та помідори. Якщо порівнювати з домашніми, то так, але якщо з тими, що в українських супермаркетах, то такі самі. Картопля абсолютно не солодка, не знаю який сорт Ви купуєте... Виноград сезонний продукт і в Україні був. Я побачила, що він був смачний влітку, потім став перестиглий, тоді почали продавати недостиглий і зараз знову вертається до смачного.
-
Сподіваюсь, що ви розумієте що в Вінніпезі є більше ніж один продуктовий магазин:)
22 Jan 2023, 08:02
120824/237119
about 2 hours ago