Українська Манітоба
-
В магазині. Звичайному. Овочі нічим не відрізняються мені від тих, що купляла в Україні. А от фрукти як які, яблука, цитрусові, банани, блуберрі, виноград мені такі ж, а от малина, полуниця, персики та абрикоси таки не смачні. За ягодами можна буде на ферму поїхати. А персиків певно вже наїлася в своєму житті 😢
-
Є також) але то тільки длясебе)
-
Я не знаю з чим Ви порівнюєте огірки та помідори. Якщо порівнювати з домашніми, то так, але якщо з тими, що в українських супермаркетах, то такі самі. Картопля абсолютно не солодка, не знаю який сорт Ви купуєте... Виноград сезонний продукт і в Україні був. Я побачила, що він був смачний влітку, потім став перестиглий, тоді почали продавати недостиглий і зараз знову вертається до смачного.
-
Так, тітка має ферму біля Стейнбаху але то тільки на зерно і кукурудзу.
-
Це точно персики прям печалька, декілька разів купували в різних магазинах і все таке що хіба викинути. А от кавуни каліфорнійські сподобались😋. Хоча дині були якісь дивні з хрускотом, чи може сорт такий хз. Найсмачніші помідорки маленькі Grape tomatoes.
-
Картопля всі сорти і всі види вже перепробувавла. В укр супермаркетах були різні. Якщо брати найдешевші то такі самі на смак — ніякі. Якщо брати з дорожчих то смак був, особиво в тих помідор які з гілочками. Тут які не бери - смаку немає. Це моя думка.
-
Та й того городу - дві грядки від сили… не 20 сотих що дома було… але є що є