Українська Манітоба
-
Я не знаю з чим Ви порівнюєте огірки та помідори. Якщо порівнювати з домашніми, то так, але якщо з тими, що в українських супермаркетах, то такі самі. Картопля абсолютно не солодка, не знаю який сорт Ви купуєте... Виноград сезонний продукт і в Україні був. Я побачила, що він був смачний влітку, потім став перестиглий, тоді почали продавати недостиглий і зараз знову вертається до смачного.
-
Так, тітка має ферму біля Стейнбаху але то тільки на зерно і кукурудзу.
-
Це точно персики прям печалька, декілька разів купували в різних магазинах і все таке що хіба викинути. А от кавуни каліфорнійські сподобались😋. Хоча дині були якісь дивні з хрускотом, чи може сорт такий хз. Найсмачніші помідорки маленькі Grape tomatoes.
-
Картопля всі сорти і всі види вже перепробувавла. В укр супермаркетах були різні. Якщо брати найдешевші то такі самі на смак — ніякі. Якщо брати з дорожчих то смак був, особиво в тих помідор які з гілочками. Тут які не бери - смаку немає. Це моя думка.
-
Та й того городу - дві грядки від сили… не 20 сотих що дома було… але є що є
-
Ні ні, бо тут заборонено продавати. Не дай Бог хтось отруївся..
-
То може у вас ковід? 😂😂😂 No offense
-
Прям не знаю , я походу дуже багато років пробув у Китаю , але мені тут все смачно, окрім тропічних фруктів . Не вистачає кокосу пророщеного 😂 а фрукти- Овочі тут класні , як для мене . Але ж повторюся , я до цього був у Китаю , там дійсно все пластикове та без смаку /запаху. То тут вперше за довгий рока почув запах яблук
-
Chris no frills, але то було ще влітку
-
Зелені оті дині дуже смачні та солоденькі 😋