Українська Манітоба
-
Картопля всі сорти і всі види вже перепробувавла. В укр супермаркетах були різні. Якщо брати найдешевші то такі самі на смак — ніякі. Якщо брати з дорожчих то смак був, особиво в тих помідор які з гілочками. Тут які не бери - смаку немає. Це моя думка.
-
Та й того городу - дві грядки від сили… не 20 сотих що дома було… але є що є
-
Ні ні, бо тут заборонено продавати. Не дай Бог хтось отруївся..
-
То може у вас ковід? 😂😂😂 No offense
-
Прям не знаю , я походу дуже багато років пробув у Китаю , але мені тут все смачно, окрім тропічних фруктів . Не вистачає кокосу пророщеного 😂 а фрукти- Овочі тут класні , як для мене . Але ж повторюся , я до цього був у Китаю , там дійсно все пластикове та без смаку /запаху. То тут вперше за довгий рока почув запах яблук
-
Chris no frills, але то було ще влітку
-
Зелені оті дині дуже смачні та солоденькі 😋
-
Ага, якщо про свій сад/огород пішло , то тоді додам , що тут прям кончені фейхоа продають. Прям жах! Воно дійсно не пахне і на смак як пластик 😅 але я прям з дерева дома колись їв 🥲 яблука всі зараз обробляють , всі . Все що мас маркет проходе обробку .
-
Я тут бачу яблука які блистять воском . Пахнуть ? Тут взагалі нічого не пахне . І ковіду в мене нема. Я прилетіла зимою , і думала ну ок зима мине і буде по іншому. Але ніт. Все і літом таке саме - ні смаку ні запаху, що не купи, що не спробуй. Але ви праві в чомусь. Я просто звикла до зовсім інших продуктів. Овочі і фрукти я в супермаркеті взагалі ніколи не купляла. Хіба якусь моркву і цибулю.