Українська Манітоба
-
Її що різати треба було? Ми ціли ковтаємо 🌚
-
Не знаю, як можна це не помітили Невже тільки я бачу зо картопля рихла, коли ріжу ? Вона ж перемерзла 🙈
-
У Манітобі найменший рівень безробіття по усій Канаді. Тобто роботи багато. Просто роботи без англійської невеликий вібір.
-
Почитала чат, засумнівалась у власному здоровому глузді, взяла яблуко. Понюхала, розрізала, понюхала знов, лизнула. У моєму здоровому глузді уже засумнівався чоловік.
-
Але ментально- як у довгому джоінте Стівена Кінга 😂 почитайте , там три сторінки 🌚
-
Якщо у вас 3+ дітей- то ок
-
На сім’ю мабуть вигідно , але одній людині це все з’їсти не реально
-
Усі холодильники я тут бачила, якраз розраховані на ті шматки. Тут величезні холодильники. Де Ви знайшли маленький? Тут кожна духовка на індичку розрахована і ті морозилки теж
-
Тримаєте ? В плані ? Треба тримати? А їсти хто буде ?
-
Так я ні разу і не була по тій самій причині. Просто Ви написали про "місця", я такі 2 знаю.
-
Я одна і теж не бачу сенсу купляти такі упаковки 🤷♀️одна з причин чому я там досі не була
-
Welcome to my club. 22 роки у Канаді без Costco
-
Так, треба мати своє житло і додаткову морозилку у бейсменті. Тоді буде все влазити. Однак, це кому як підходить.
-
Люди, от скажіть мені, от їздите Ви в те Костко, купуєте там гігантські шматки м'яса та все великими упаковками. Де ви те все тримаєте: квартири маленькі, морозилки маленькі... Це основна причина, чому я не хочу те Костко.
-
В добромвркет я не ходжу по по політичним мотивам. І раніше не ходила чисто по моїм споживацьким правам- стільки просрочених і зіпсутих продуктів як у них, навіть у superstore я не бачила. Тому і вам не раджу.
-
Деякі Які ростуть в нашому кліматі Ну перець червоний і помідори - ні. Але їх вирощували інші люди, і + купа європейських продуктів
-
В 80% випадків така . Ви праві . Але є сильні сторони в магазинах) Сири , м'ясо , непоганий хліб, риба .
-
Може того я думаю
-
Я згідна, що картопля інша, але рихлою б не назвала. І не бачу, що перемерзла. Тільки лежить не довго, бо в теплі.
-
Yes
22 Jan 2023, 08:02
120880/237119
about 2 hours ago