Українська Манітоба
-
Деякі Які ростуть в нашому кліматі Ну перець червоний і помідори - ні. Але їх вирощували інші люди, і + купа європейських продуктів
-
В 80% випадків така . Ви праві . Але є сильні сторони в магазинах) Сири , м'ясо , непоганий хліб, риба .
-
Може того я думаю
-
Я згідна, що картопля інша, але рихлою б не назвала. І не бачу, що перемерзла. Тільки лежить не довго, бо в теплі.
-
Yes
-
Мʼясо тут просто щедевральне . Яловичина 🥰🥰🥰 стейки виходять нічосі, навіть з дішманських шматів .
-
Там якраз смачні овочі фрукти. І інших магазинах треба ще добре пошукати
-
Я так розумію, в Україні Ви самі вирощували овочі?
-
Може просто я її дуже багато садила та збирала 🤣
-
Я не працював на заводі. Не брали (( Цікаво, які це "інші посади" ви маєте на увазі?
-
Так їй вся картопля така, не поодинока. Це власне сприйняття людини.
-
А Ви, сьогодні, в ударі 😁😁😁😁
-
Треба сходити Може дійсно я не там купую
-
У мене honorary citizenship. За те що я добровільно до Манітобіи приїхала
-
Приблизно так і було. 200-350 за один похід в Костко. А якщо ти живеш біля Костко поряд, то щотижня мінімум там )))
-
В Костко дуже смачні фрукти і овочі , а авокадо,гранати,і виноград 🥰🥰🥰 . Але на порядок вищі ціни ніж в інших магазах ,але якість в мільйон разів краща )
-
Та з бейсмент ж почнеться - закривашки, ото хамон три ноги . Мешками ота картопля з цибулею 🥲
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, скільки чекати штраф за проїзд за стоп лінію за червоне світло, і куда той штраф повинен прийти
-
То Ви ще, бідна, не канадка? Чи встигли до тих правил?))
-
Basement is your friend
22 Jan 2023, 08:02
120895/237126
41 minutes ago