Українська Манітоба
-
You are fine
-
He , 1.77
-
Мені вже Вас шкода стало... Співчуваю.
-
Ви є she or he? І який у вас ріст?
-
Приблизно так і є. Завжди докупляли у Суперсторі ще
-
Як тростина , якщо не 150см
-
І друга причина, чому не хочу в Костко, бо там не достатній асортимент. Розумію, що все одно прийдеться ще їхати в Суперстор, а тому відразу туди і їду. Що скажете?
-
Мене сімейний лікар дуже штормить на рахунок ваги ,тобто моя оптимальна вага до Канади була 77 кг ,зараз 88 😳😳😳. Я чекаю весни ,почну бігати )
-
Все може бути, але всі хвалять костко. Я все життя їм м’ясо з домашньої свині , тільки курку купляли в магазині. І до речі мій улюблений продукт яйця , знаю є фермери , дехто купує в них. З магазину теж для мене не їстівні🙈
-
Саме так
-
Це часом не ті два молоді парубки з PEI?
-
Як ви це робите? Купуєте та не їсте ?
-
В мене вже кладовка забита всім чим не хочеш , від тунця ,кави , печева якогось ,снеків ,горішки ,джеркі , кароче мож магаз такий маленький в селі вже відкривати . Я коли прилетів до кузена дивувався для чого йому так багато їжі , тепер я його поняв (він канадієць ) 🤣
-
Десь 1-2 тижні. Приходить на адресу реєстрації автомобіля
-
До речі, один із самих успішних бізнесів започаткованих в Україні канадцями після початку війни- це вирощування картоплі
-
Не очікуйте нічого магічного. Там все теж, трошки дорожче , трошки дешевше . Воно вам не треба , якщо ви кортоплини не цілком ковтаєте . Там треба жерти , заганяти костко в мінуса отими хот-догами за 1,50
-
Успіхів! Але боюся, що Вам і там не сподобається. Це вже справа смаку, я зрозуміла. Я також багато що вирощувала і картопля домашня була, тому розумію, про що Ви говорите.
-
Так наші бабці в Україні і жили. Я з дитинства памʼятаю що усі смаколики у бабці були у пивниці
-
Могли нас на party запросити
-
Сфоткайте мені потім , на мкгілвері нема , і кажуть ніколи не було .
22 Jan 2023, 08:02
120919/237901
3 minutes ago