Українська Манітоба
-
Так 🙂 звідти перекинути на емейл
-
Мені перекинути. Але певно від клініки залежить
-
Підкажіть зараз є програми де можна отримувати виплати, пока обидва безробітні, а шукають працю? Раніше була ТАР, але зараз ніби вона вже не приймає. Вінніпег
-
Так. Але я не з пембіни пішла, я з макфіліпс. Я спочатку на пембіні була бо жила там близько. Потім почала ходити на макфіліпс, то там жах. Але подзвонила на пембіну, щоб мені прислали всю інфо. То проблем не було.
-
Не знаю у кого проблеми але близький родич колеги по роботі купив свій трак(кредит) їздить в США має 17к $ в місяць.Але взагалі так зараз криза того що народ мав дурні гроші під час корони по 6-8 $ за милю.Ринок стабілізується по троху.
-
Весь персонал, що був дотичний до нас дуже привітний , від ресепшена до самого лікаря і її помічників Все пояснили , зі мною взагалі як з дитиною малою були (бо в мене тільки від запаху і звуку цих машинок паніка) Робили там мені нічну капу, бо я зуби почала зточували у ві сні Пояснили як доглядати за нею, приміряли декілька разів Я задоволена на всі 100 Чоловік робив пломби, то теж все як по маслу пройшло
-
Підскажіть будь ласка, гарні райони ми з дітками приїжаєм. І райони , в які не варто заїжати. Дякую😊
-
Привіт. Як ви знаєте, 23-25 лютого у Вінніпезі будуть заходи присвячені другій річниці війни в Україні. На суботу, 24 лютого, потрібні чоловіки волонтери (8 людей). Що потрібно робити. В 11:30 буде піша хода від Українського православного собору Святої Покрови до Української католицької катедри св. Володимира та Ольги. Оскільки це піша хода, потрібно буде супроводжувати ходу, забезпечувати безпеку, і підтримувати порядок. Хто зацікавлений, пишіть в особисті. Дам контакти відповідального за цей захід.
-
Вітаємо, Ірина! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)