Українська Манітоба
-
З 6 pm у Канаду напряму замовити не можна,треба корустуватися послугами байерів,а там вже не так цікаво виходе. Єдине що можна якщо є знайомі в США,то замовити на їх адрес і щоб вони познімали бірки і відправили вам як бу речі і ви податок платити не будете
-
Мені здається десь до 2005 був розгул всюди по Україні в цьому плані, але благо чим далі тим менш популярне куріння навіть звичайне у школярів, я це і сама бачила і по спілкуванню з вчителями. Такі залежності потіснили гаджети і стріми різних родів Навіть не знаю чи добре це чи ні
-
Можливо я відносно нове покоління так сказать, ще коли моя сестра якій зараз і 40 немає в школі була то якщо ти не куриш/пʼєш то ти лох, по школі і шприци знаходили, а от вже коли я в школу пішла якраз у 99 то такого вже не було, в зараз взагалі в школі модним є ланч бокси з чимсь хелсі
-
Ви напевно не проживали в університетських гуртожитках , кожен 5 курить і нічого в цьому поганого немає ,як на мене . Вже давно треба було зробити легалайз , так само як і легалізувати еротичні послуги . Це все йде через чорний ринок , податки не платяться .