Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
229.6k Posts 4.7k Posters 109.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Tatiana
    wrote on last edited by
    Ви як давно були в гуртожитках України? Бо певно ми жили в різних Українах😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t5217540276T Offline
    t5217540276T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by
    Про школу не знаю, але у нашому офісному будинку хтось вже підкурював у ті роки😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tatiana
    wrote on last edited by
    Можливо я відносно нове покоління так сказать, ще коли моя сестра якій зараз і 40 немає в школі була то якщо ти не куриш/пʼєш то ти лох, по школі і шприци знаходили, а от вже коли я в школу пішла якраз у 99 то такого вже не було, в зараз взагалі в школі модним є ланч бокси з чимсь хелсі
    1 Reply Last reply
    0
  • t518848036T Offline
    t518848036T Offline
    Brrr
    wrote on last edited by
    Ви напевно не проживали в університетських гуртожитках , кожен 5 курить і нічого в цьому поганого немає ,як на мене . Вже давно треба було зробити легалайз , так само як і легалізувати еротичні послуги . Це все йде через чорний ринок , податки не платяться .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tatiana
    wrote on last edited by
    Так, сигарети палять ультра багато, а зараз і ще більше стали(знаю людей які в житті 30 років не курили і почали під час повномасштабної)…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Тому що тут ніхто не ховається
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tatiana
    wrote on last edited by
    Тоді тут на мене найшло прозріння і я маю силу бачити цих людей і внюхувати їх шлейф накуреності😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tatiana
    wrote on last edited by
    Мій рівень англійської не дозволяє зрозуміти ваш жарт/сарказм щодо мене, однак так в Україні більше пьють та палять звичайні сигарети, аніж канабіс і це інфа сотка, а тут навпаки
    1 Reply Last reply
    0
  • t5217540276T Offline
    t5217540276T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by
    Звичайне куріння і тут не популярне. Вірніше чим далі тим менш популярне. Кожного разу як до України приїжджала, мене дуже сильно вражало скільки людей курить. Також в Італії наприклад, до сих пір разюча різниця з Канадою
    1 Reply Last reply
    0
  • t518848036T Offline
    t518848036T Offline
    Brrr
    wrote on last edited by
    2014 рік , просто якщо ви не знаєте ,шо вони high ,то ніколи і не дізнаєтесь ) Ви не побачите що людина накурена , тому що вона цього просто не показує )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O
    wrote on last edited by
    Я тобі відкрию тайну але тут так само,Канаду заполонили наркотики. Її визнали навіть 2 у світі країну по наркозалежності. Медамфітамін таблетка коштує 10$.проблем тут знайти взагалі нема
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tatiana
    wrote on last edited by
    Он чому по прильоту назад в Канаду після відпустки у нас офіцер перепитав раз 5 «ноу ані алкогол ор сігаретс?», а вони в дьютіку за два блоки 80 коштували. Треба було на перепродаж брать😁😅🙈
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tatiana
    wrote on last edited by
    Так вони ж не при мені це роблять, я бачу тільки «шлейф» того що явно було
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga D
    wrote on last edited by
    Мені зказали, що звичайні сигарети стоять в Вінніпезі $25 пачка. Я вражена! Може канабіс дешевше?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244475856T Offline
    t5244475856T Offline
    Nataliia Tymoshenko
    wrote on last edited by
    Залежить що саме ви купуєте… + не забувайте в звичайних сигаретах присутній нікотин, в маріхуани нікотин як правило відсутній, це більше для high;) Нікотин залежним від маріхуани щастя не буде, або буде без нікотину;)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    УВАГА❗️ Попередження щодо безкоштовного розміщення до 14 днів у готелях для українців та членів їх родин за програмою CUAET, які прибувають до Торонто, Гамільтона та Оттави. CUIAS Immigrant Services отримує надзвичайно велику кількість дзвінків і запитів щодо короткотермінового поселення у готелях від людей, які прибувають до Онтаріо за програмою CUAET та опиняються у кризовій ситуації з житлом після прибуття в Канаду. Просимо заздалегідь планувати свої перші кроки! Уряд Канади надає короткотермінове поселення на не більш ніж 14 днів для громадянин України та члени їх сімей, які прибувають до Канади за програмою CUAET, не є гарантованим і призначене для допомоги тим, у кого немає інших варіантів. Дізнавайтеся про Канаду разом з @UkrainianCanada
    1 Reply Last reply
    0
  • t518848036T Offline
    t518848036T Offline
    Brrr
    wrote on last edited by
    Та це понятно ,йшла мова за Україну . Та мені тут уже предлагали купити ствол надрукований на 3-д прінтері 😝
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Leon
    wrote on last edited by
    По перше ви можете записатись онлайн ще до того як приїхали в Канаду. По друге, вибирайте відділення подалі від аеропорту та центру, і буде більше шансів знайти вільний час. Якщо без запису - були люди що просто їздили по різним відділенням та питали. Іноді це працює, хоч в банках і роблять все на призначених зустрічах, іноді є вільний працівник, або хтось не прийшов на зустріч. Якщо їздити по відділенням, краще мати знайомого з авто що може показати кілька годин. І більший шанс в маленьких відділеннях що в районах подалі від центру.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ю К
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Хтось відвідував Polo Park Dental Centre Winnipeg? І,якщо було таке , то як вам їх сервіс?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Nice try but not today "Її визнали 2 в світі бла бла бла" походить від клікбайтного дослідження зробленого продавцями фруктових вайпів Хоча вони й не розкривають їхні "методи", але вони виглядають як пішли погугли на "our world data" і найшли що Канада там друга по наркозалежності, бо розвиваючі країни, а третього світу і подавно, забили на ту статистику Ти вже фандрайзінг замутив на білети в Польщу?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags