Українська Манітоба
-
У нього там багато лікарів (взагалі мене вразив розмір цієї клініки всередині, бо ззовні вона така мікро, а всередині космічний корабель). У мене була доктор Емілі з акцентом, схожий на шотландський або ірландський, тому я все перепитувала по тричі і здається, вони вирішили, що зуб - не найбільша моя проблема) І ще в холі на великому екрані там крутять The Big Bang Theory, що, безумовно, показує їх гарний смак і високий інтелект)
-
Так. Але його вже показували у Вінніпезі
-
Ерік, ти оце знов з добрими новинами як завжди 🫣
-
В Україні CBD наче вже давно можна легально придбати, але ж це суто в медичних цілях і воно не "вставляє". Тепер я так розумію, що дозволили продукти з THC? І яка процедура отримання рецепту, чи зроблять як у деяких штатах - купи медичну картку і купляй що хочеш. Знову ж таки що там з вирощуванням для власного споживання 🤔
-
Я букнула прийом онлайн до конкретного лікаря, якого мені порекомендували, потім вони подзвонили і підтвердили це також, але в день прийому виявилось, що цей лікар взагалі цього тижня не приймає, тому вони без попередження замінили його. Лікар відмовився видати рецепт на антибіотик в ситуації, де він показаний (в іншій клініці видали без питань). Після прийому не хотіли надсилати рентген, сказали, що перешлють тільки спеціалісту або в клініку, куди буде наступний запис, довелось кликати лікаря, щоб погодити видачу рентгену. Ну і розрахували лікування на 4500-5000 CAD, це ж лікування в Images прорахували на 3000 CAD. Можливо, мені просто не пощастило з лікарем, ну що ж. Але враження ну так собі лишилось
-
🕵️Кваліфіковане СТО виконає всі види робіт (окрім кузовних та електричних робіт)🕵️ 🇨🇦 Вінніпег-Манітоба ✅ заміна масла та фільтрів ✅ заміна колодок та тормозних дисків ✅розвал - сходження ✅ Safety ✅Шини та Диски ( любих брендів/розмірів) ▪️ Безкоштовно встановлення/доставка ✅Та інше 📞204-291-6395 - Дмитро @win_uber - Telegram 🧭Адреса- 2140 McPhilips Unit 8
-
Хто які може поради стосовно паркінгу в центрі міста дати?) Страшнувато залишати на вулиці цілий час. Але з іншого боку, якщо паркінг платний але відкритий, це не захистить від того щоб вибили вікно. Може хтось може порадити чи надійний відкритий паркінг, або закритий недорогий. Або просто буду вдячний за будь які поради. Цікавить в районі Broadway-Memorial Blvd
-
Звичайно що відкритий паркінг це на ваш страх і ризик. Хтось залишає авто і роками нічого не стається, а хтось один раз залишив - і щось станеться. Найдешевший закритий це 240 дол на місяць.
-
Я тут живу, не на годину залишаю))) Я розумію, що вірогідність невисока, але є