Українська Манітоба
-
Holly crap…170 messages..does anyone work anymore ?) 😍
-
Та я теж деколи захожу і прозріваю коли люди роблять? 😁
-
Ну а в бідних районах і так є кому перевірити чи закриті двері в авто чи ні;) Ми теж раз забули🫣 закрити машину коло хати - перерили все, копійки не взяли а зарядне забрали зарази!
-
До речі, злодії у Вінні всі такі friendly? В мене якось ввечері натиснулася в кишені кнопка «відкривачки» гаража і він всю ніч був відчиненим. Зранку в шоці заходжу, а все (інструменти, газонокосарка, всяка-всячина) на місці, тільки з восьми блоків цигарок залишилися два) Я був вражений. Вражений, що залишили мені два блоки, звісно
-
⚡️Новини імміграції: Провінція Альберта тимчасово призупинила найпопулярніший напрям провінційної програми імміграції Alberta Opportunity Stream. ⛔️ Нові аплікації на номінацію провінції не приймаються. Коли буде відновлено прийом аплікацій невідомо. Провінція пояснює цю паузу великою кількістю вже отриманих аплікацій, а також змінами пріоритетів. 🧐 Схоже, що цей напрям провінційної програми у майбутньому може віддати перевагу іммігрантам, які мають професії в охороні здоров'я, технологіях, будівництві, сільському господарстві, туризмі, готельному бізнесу та інших професіях, які мають високий попит у роботодавців. 🇺🇦 Нагадаємо, що до Альберти за 2022-2024 роки прибуло понад 49 тисяч українців, частина з яких успішно скористалась Alberta Opportunity Stream, щоб отримати статус постійного резидента (ПР) Канади. Дізнавайтеся про Канаду разом з @UkrainianCanada
-
Ну без місцевої ліцензії просто так укр.лікаря чи медсестру не допустять до пацієнтів, всеодно прийдеться пройти всі кола пекла (купа екзаменів, інтернатуру) щоб її отримати. Ну або іти вчитись з нуля…🤷🏻♀️
-
З такими думками так можна і усі професії з України наговарювати.