Українська Манітоба
-
Тю, так філіппінці проходять стандартну процедуру як і всі остальні international educated nurses. На офіційному сайті всі проходять однакові вимоги, там нема розділу на національності. www.crnm.mb.ca/applicants/internationally-educated-nurses/
-
І це при тому, що на Філіппінах освіту отримують англійською. І при тому, що медсестра в Канаді і медсестра в Україні - це дві взагалі різні професії. Як при цьому має виглядати спрощена програма для українців і чому вона має мати право на життя, я не уявляю
-
💯 контроль є у всіх професіях тут
-
Ті, хто зараз в Україні - то там школа виживання для лікарів просто…і якщо раніше то стосувалось більш конкретних лікарень, то наразі - це просто…навіть не знаю як то описати
-
Та взагалі по всьому. Медсестра в Канаді - це практично лікар, у неї набагато більший спектр обовʼязків і компетенцій, включаючи апаратні методи діагностики та лікування. Медсестра в Україні має набагато меншу відповідальність та менший простір для прийняття рішень, її обовʼязки більш функціональні та прості
-
В Дніпрі інтерни вчаться на практиці також швидко І то в Дніпрі, де бойові поранення вже норма майже 10 років… А зараз, так взагалі
-
10 років тому, коли я вчилася, наш університет можна було закінчити без корупції (як зараз, не знаю, там зараз інший ректор). Я вчилася в Дніпрі, тоді це ще була академія. А от на інтернатуру я потрапила в Полтаву, в медуніверситет, і от таааам… господи, там платиш навіть за те, що дихаєш. Освіта як така там в принципі нікого не цікавить. Корупція в найбільш дикому і неприкритому вигляді. По-різному буває. Але саме тому, що в очах Канади ці дипломи будуть рівними, я і не розумію всяких цих спрощених програм. Але це субʼєктивно все, справа ж іще і в стандартизації освіти. Сама освіта в медичних школах в Україні і в Канаді (США) різна настільки, що не зможе український лікар увійти в північноамериканську систему охорони здоровʼя з ноги, у нього елементарно інші підходи і зростав він на іншій системі розуміння людського організму взагалі, ну, неможливо це