Українська Манітоба
-
Це як приклад. Такого типу будинок (майже без землі навколо нього ) коштуж 450к-700к в Вінніпезі .
-
Найміть професійних прибиральників або зробіть ремонт
-
купуючи такий будинок можна внести більше 5% даунпейменту. Тоді платежі будуть ближче до реальності. Інакше виходить що є амбіціїї а грошей нема:)))
-
Це коли сморід померлої людини
-
Я не знаю, що таке нафталінові будинки
-
Який можливо зараз купити,за скільки в середньому? Ми не говоримо про нафталінові будинки .
-
Вартість не має значення. Значення має співвідношення можливості купити житло і ціною. А вони можуть купити житло, просто, можливо, не таке як би їм хотілось
-
Так! Але хто зараз може собі дозволити дім за 450-500к?
-
Під прапорами лібералізму Але так, Трудо обожнює Фіделя Кастро та інших "героєві революцій" PS: Конвой вигадили/спонсорували москалі (Дивись Коли та на Фоні Яких подій то сталося)
-
А той,хто створив Apple заробляв і міг дозволити собі купувати мільярдні компанії. Ви розумієте до чого я це вам розповідаю?
-
Завжди є проблеми. Ідеального часу для життя чи купівлі нерухомості чи інвестицій немає.
-
Певно, тут дешевша оренда
-
Коди щось говорять погане (а по факту об'єктивне ) про Канаду це не значить ,що країна поган. Це значить ,що на цьому проміжку часу є деякі проблеми.
-
Він нічо не створив, працював програмістом на Canada Life
-
В церкву ходити ?))
-
А хтось Apple створив
-
А як її можна вирішити? Є рецепт?
-
Це не вирішує проблему ринку нерухомості в Канаді)
-
Що за дивний коментар. Ви вважаєте, що Canada Life добре платить програмістам? Такий собі дуже середній рівень по ринку. Однак того вистачає, щоб орендувати чи навіть купити житло
-
3500 моргич + 400 податок + 400 комунальні. 4300 це тільки дім. Це десь близько 80к до податків на рік. Це 40$ в годину. І це тільки дім!
22 Jan 2023, 08:02
121290/230007
about a minute ago