Українська Манітоба
-
Тобто, мені просто ноутбук, вай-фай, переходжу за посиланням і вперед? Нічого там встановлювати додаткових програм не треба? Просто гугл хром?
-
Сумні новини з фронту... "При виконанні бойових завдань загинув 24-річний пластун з Дніпра Іван Кійко. ФОТО 16:24 16.02.2024 1 5310 6 лютого 2024 року при виконанні бойових завдань загинув пластун з Дніпра Іван Кійко (12.01.2000 - 06.02.2024). Про це повідомили у Пласті Дніпра, передає Цензор.НЕТ. "З болем ділимося звісткою про загибель пластуна, що зростав у Пласті Дніпра, - ст.пл. Івана Кійка (12.01.2000 - 06.02.2024). Іван прийшов в Пласт у 16 років, в гурток "Лісові Коти" (впор. Микита Подгорнов) 95-го куреня. 2017 року на триденному таборі по курганах познайомився з військовими, які проводили вишкіл зі зброєю. Відтоді і сам вирішив стати військовим. У 18 років пішов до армії, після строкової служби підписав контракт. Читайте також на "Цензор.НЕТ": Захищаючи Україну, загинув відомий реконструктор із Тернопільщини Роман Кулик Був хорунжим курінного знамена 95 куреня ім.Дмитра Яворницького і першим хорунжим станичної хоругви в Дніпрі. Фотограф від Бога - так ніжно і щемко передати красу рідної природи мало кому вдається, а Іван мав хист і щирий, люблячий погляд на світ довкола. Любив своє Таромське і неодноразово водив наше юнацтво і новацтво в мандрівки мальовничими околицями. Брав участь практично в усіх таборах, вишколах, мандрівках, акціях, які організовувала станиця'
-
Так, я ж обрала, що онлайн, але то я думала типу навчання онлайн, а воно ось шо)
-
Тоді зрозуміло .
-
Та завжди був. Я здавала онлайн в червні 2022
-
Та да, виходить
-
Давно є. Ще з часів ковіду
-
Десь 2 тижня. Може 3 максімум
-
UCI number на вп
-
Хтось летів з пересадкою у Франкфурті? 1год15хв на пересадку вистачить чи замало?
-
Вони мають прислати додаткові інструкції до самого тесту, до дати, маю на увазі. Я не памʼятаю ніяких складностей або чогось додаткового, все було ізі, вам призначать персонального спостерігача і він вам напише сам
-
Дякую
-
Дуже замало
-
дуже мало, особливо якщо з дітьми летіти. Аеропорт великий...
-
Наприклад, у нас перший літак на півтори години затримали, не встигли б на пересадку
-
Привіт, усім. Можливо хтось робив доручення для отримання паспортів в посольстві не в Канаді уже з перекладом на українську. Поділіться контактами і які ціни. Буду дуже вдячна.
-
А чого дуже замало? За 75 хвилин пересісти у Франкфурті з літака на літак це ж абсолютно реально...
-
Я всюди брали ніч чекати мінімум, але то моє) П- паніка) Але, гадаю, 2 год то капець як мало.
-
Круто! Дуже дякую
-
Мало
22 Jan 2023, 08:02
121571/231322
9 minutes ago