Українська Манітоба
-
Ось таке лікар прописав від сухості очей
-
Цікаво, а що не так в Україні? Там податки ніби теж подаються десь в лютому наступного року? Це ж логічно як мінімум)
-
Всім привіт,підскажіть які мінуси придбання авто status rebuild, окрім того що це rebuild? Авто має new safety
-
Ого )
-
Я?. Та ні. Я тут ще з травня мерзну, старожил.
-
давайте хухайте))) гарного дня всім хто не любить цей мерзкій холод і слизькі дороги)
-
Ви в готелі чи вже зняли житло і роботу знайшли? Я читаю багато і чатів, і взагалі про канаду - вже просто голова закипає
-
Приїжджайте. Більше людей буде - нахукаєм.
-
Щось я ще не приїхав, а мені вже страшно
-
Ні.
-
Привіт. Робота за 14 баксів брудними це норм? Можно прожити сім'ї з трьох людей?
-
та маю такі, крапаюсь, але раніше такої фігні із сухими очами не було
-
Та й куди його вдягати, вінд чіл -45😭, фростбайт🥶
-
3 долара то не жарти☺️ туди, сюди вже 6.
-
Зрозумів. Може протримаємося на тому, що є, до початку розпродажу. Дякую за поради)
-
А, точно. Згодна. Ну корочє я не знаю тоді )))
-
Зарочка нормально так по прайсу тут...ще й шіпмент платний😭
-
Я не знаю, які вважаються народними, якщо чесно. Як на мене, то старі-добрі Зарочка та Н&М - це, імхо, народніше вже нікуди. Але ж там треба «виловлювати» норм якість (і таки іноді бувають «брульянти» 🥰 ). А так шоб фізично походити - ну от по торгівельних центрах (аутлет, поло парк) пройдіться та гляньте асортимент/ціни. Зараз ви, імхо, найгірший час обрали, бо як раз поміж Чорною Пьятнтцею та Різдвом всі тримають (а то й гилять більше) ціни. Ну, якісь десь залишки розпродаються, але небагато.
-
Дякую за пораду!
-
Подавайте аплікації на отримання Різдвяного Кошика до 22-00 сьогодні
22 Jan 2023, 08:02
12184/231707
37 minutes ago