Українська Манітоба
-
Теж послухаю.
-
Всім привіт, шановне товариство! Збираюсь переїжджати в Манітобу на авто з Британської Колумбії. У зв'язку з цим ж питання: 1) чи потрібно буде мені проходити інспекцію авто в Манітобі? Якщо так, то скільки вона коштує та що там дивляться інспектори? 2) десь чув, що можна їздити на авто з номерами іншої провінції без проблем, якщо зроблю собі в своїй провінції якусь розширену страховку, чи так це? 3) чи ж в Вінніпезі якісь адекватні сто з нашими співвітчизниками і адекватними цінами, щоб обслужити авто та підготувати його до походження інспекції? Або хоча б просто адекватні сто з норм цінами. Заздалегідь дякую за відповіді.
-
Це дуже індивідуально. Хтось спить 4 години і йому добре, хтось 8-9. Я можу кілька діб спати по 5-6 годин, а потім відсипатися 9-10 годин. У мене є знайома, що спить вдень по 15 хвилин кілька разів — так вона відпочиває. Розповідали по хлопця, який після обіду спав трохи в офісі на килимку. Керівництво це знало і погоджувалося. З власного досвіду — не боріться з собою. Якщо вам треба спати 8 годин, то нічого не поробиш. Якщо ви напхаєте роботи і навчання так що на сон залишится 5-6 годин, гарного з цього не вийде
-
Всім привіт. Ми з чоловіком переїжаємо у Вініпег, ми в Україні дотепер мали свій сервісний цент по ремонту техніхи більше 8 років. Посилання на наші соціальні можу вам зкинути. Тому якщо у когось є проблема з вашим телефоном чи ноутбук пишіть в особиті повідомлення📲
-
Боже люди в шо ви таке граєте? 🫣😂 В моєму профайлі кенді краш такого нема;)
-
Яка фігня?
-
Вітаємо, 94506! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ми з дружиною до тисячі резюме вислали поки роботу знайшли, такі реалії. Як показує практика, то краще підготувати 2-3 резюме в день але щоб вони були чітко під конкретні вакансії, ніж просто кидати шаблони як в Україні чи Європі. Правила гри інші.