Українська Манітоба
-
Та можна, чому ж ні, там як новий "завоз" то не пробитись)
-
То є добрим рішенням для однієї людини, як на мене, а коли родину з 4 треба одягнути, то бігати шукати по секондам стає некомфортно по холоду. А от після купівлі першого набору, вже можна і по секондам) Дякую за пораду)
-
Народні то thrift stores (по нашому секонд хенд). Але то не для всіх підходить.
-
Щиро дякую за пораду! Але ж магазини одягу та взуття усі різні, може знаєте якісь, з оптимальною ціною та якістю? Народні так би мовити)
-
500 не стають 2500... Анна вам правильно дала напрямок. Читайте
-
Щиро дякую за пораду!
-
RESP Просто загугліть цю абревіатуру
-
Того вже давно нема)
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, що то за державна програма якась для дітей до 18 років. Коли ложишь якусь сумму, здається 500 CAD, а вони через рік стають 2500 CAD. І їх можна використати для подальшого навчання. Чи є таке, і можно якесь посилання, де можно про це прочитати?
-
Біля каси самообслуговування у Долорамі знайшла, по складу тупо зволожувальні. Там доречі також є знеболююче, таблетки від кашлю, діареї, алергії, головного болю, кому треба
-
Ну це класно, заразом робочі місця для новоприбулих :)
-
Там в магазинах вже навіть укр. консультантів повинаймали, бо моднікі українські приїхали ходять шаряться)
-
Купляють купляють в аутлет мол)
-
Одяг та взуття: та ну скрізь, в будь якому магазині одягу. Я не по фізичним магазинам (я по он-лайну), але кажуть люди що купляють одяг в Outlet Mall біля ІКЕЯ, в Winners, в Costco якийсь базовий одяг є, в Polo Park (це торговельний центр)
-
Побутові - Амазон. Я серйозно )) Якщо ще немає своєї адреси і треба «ногами піти купити», то: Best Buy, Walmart, Costco, Canadian Tire. Різдвяні розпродажі: починаються в Boxing Day (26 грудня), але в багатьох онлайн магазинах знижки прям в Крістмас Дей (25го) обьяаляють
-
Доброго дня, шановні) Порадьте будь ласка якісь магазини де краще купувати побутову техніку, телефони, фени, електричні зубні щітки та інше. Також де краще купувати теплий одяг та взуття для дорослих та дітей. Бо прилетіли майже без нічого, та треба якось облаштовувати нове життя. Також, хто знає, дайте будь ласка пораду по різдвяним/новорічним розпродажам, коли починаються та чи варто чекати. Заздалегідь дякую! Усім гарного дня)
-
розголос допомагає вирішити різні проблеми)
-
Скоро можна буде випускати книжку "том 1" з списком ваших проблем) Не в образу😊
-
Я собі відростив вже а вона чомусь не хоче 🤣
-
Ого, я в одних, але теплих
22 Jan 2023, 08:02
12207/230232
2 minutes ago