Українська Манітоба
-
Я тут трохи це пояснюю youtu.be/UsvohiN07P8
-
Дякую. Ми вже не встигли😒
-
Нічого не понятно, іду читати гайд. Я покт що заплутався і бачив терміни gic etf tfsa rrsp savings
-
До 18 років, але гранту +20% від уряду не буде вже, якщо ви не відкрили цей рахунок до 15 років дитині. Може бути лише CLB grant www.canada.ca/en/services/benefits/education/education-savings/estimating-amounts.html
-
Як що доньку до школи то краще work permit (з ним можнм навчатись у хайскул під вашим owp) а вечорами чи на вихідних працювати без обмежень. як що плануєте відправляти дитину навчатись до ВУЗ то work permit можна поміняти на стаді коли вже будете зараховані до навчального закладу
-
Грошима з RRSP ви зможете користуватись тільки на пенсії 😢 Вас скоріше за все цікавить TFSA GIC мінімальний ризик але й відповідний відсоток інтересу Коли у мене виникло подібне питання, я пійшов виносити мозог у банк до Financial Adviser Потім переварював отриману інформацію Потім пійшов робити те, що мені здалось кращім у моєї ситуації
-
Ну я приїхав тиждень тому. Що цікавить?
-
І додам, що якщо поки не дуже високі доходи, то більшість фінансових радників радять максимізувати спершу TFSA, вже вже потім відкривати індивідуальні рахунки RRSP. Якщо у вас є пенсійний рахунок через роботу, то це окей.
-
nope
-
Знов у мене питання по мийкам. Хтось зустрічав мийки самообслуговування с нормальним пінним пістолетом (як для води), а не з губкою з якої йде піна? Ці губки просто треш…
-
🤔у нас у Вінклері всі з пістолетом
-
Мені найпростіше скопіювати чужий портфель хто.шарить)
-
Я маю метч 4 і метчаю туди , але куда ідуть ці грошіьне знаю) бачу лише в апці санлайф. А коли будуть доступні ці бабкі незнаю
-
Вище писали що фінішельадвісор доступний лише багатіям . Я так зрозумів бамжам він недоступний,
-
Спробуй просто знайти там режим що ллє водичку з миючим. Мені ок. Потім звичайною чи теплою водою промиваю. Піна не потрібна.
-
Я перекладала всі документи для імміграції в українських перекладачів, зробили все швидко і правильно, тг @FidemMoris_Translations
-
Коротко: цих грошей ви не побачите до пенсії. На пенсію можете вийти і в 60 років, як захочете і буде досить грошей, не треба чекати до 65 аж
-
Лайфхгак для холостяків 🌚
-
Фінадвізер у вашому улюбленому банку доступен всім . Йдете до телера й кажете: Хочу побачення із фінадвізором! А вона вам: На коли вам зручно? Маєте собі побачення
-
RRSP можна використати на передоплату при купівлі першого будинку, але з умовою їх поповнення на протязі певного часу. Окрім того, ці гроші завжди можна забрати- але оплатити податок і тд. Тому це все ж таки ваші гроші.
22 Jan 2023, 08:02
122300/232368
4 minutes ago