Українська Манітоба
-
Те що писали вище це трохи інше 🙂
-
Ось результати діяльності нового уряду. Фактично без конкретних причин, а тільки через певні недоведені concerns, уряд провінції відмовив у видобутку пісків, а дана компанія мала на меті збудувати найбільший завод з виробництва сонячних панелей у Північні Америці, до 8000 нових робочих місць у середньостроковій перспективі. thenarwhal.ca/manitoba-sio-silica-mine-rejected/
-
Прикро 😔, невже існувала така вже загроза пітьєвоі води?
-
Так, звичайно, можна
-
А скажіть, будь ласка, чи є якийсь універсальний план для умовно «неіскушенних»?) От є людина, заробляє гроші, майбутнє невизначене, планів на купівлю житла поки немає. Заробляє більше ніж витрачає, основне питання: свої заощадження якомога більше приростити. Можливо, є якісь загальні правила - типу, спочатку наповнюємо цей рахунок, потім цей рахунок, а на цей відкладаєм мінімально, але щомісяця обовʼязково? В якому відсотку, можливо, найкраще розбивати заощадження між довгостроковими і короткостроковими? Я можу помилятись, але, мені здається, едвайзер - це коли у тебе є якісь неоднозначні або конфліктуючі цілі, або є завдання якомога швидше закрити якусь конкретику - дім, наприклад. На зараз я не уявляю, що сказати едвайзеру, типу от моя купка грошей, давайте підростимо більшу купку… чи це ок і так можна?
-
Підскажіть будь ласка де у Вінніпег можна купити машину вживану, які є додатки похожі на авторіа. Дякую.
-
Я бачу що купівля житла нев пріорітеті , але наскільки я розумію купівля життя це перша інвестиція з якої треба починати ,тобто відкривати FHSA збирати гроші ,купляти хату аби не платити за рент. Дальше tfsa аккаунт напевно заповнювати ліміти , я не знаю які то % ок , але в CIBC мені предлагають 5.5% річних . Чи акції купляти якщо розумієтесь на свій страх і ризик . Хз шо дальше , я напевно буду робити так ,як вище написав ,хтось порекомендує краще якщо на даний момент загальний дохід сімї 110к в рік
-
Пам'ятаю тут було опитування з приводу того, що би хотілось мати тут у Канаді, що є в Україні стосовно банківського обслуговування. Так от один з прикладів служби підтримки банку ПУМБ. Запитав у суботу виписку. Поки робив свої справи, мені все зробили швидко та без зайвих питань. Мені не потрібно для цього чекати на телефоні годинами, записуватися на прийом до співробітника банка чи інше. Вот саме такий сервіс хотілось би мати тут. Мій пост не для того, щоб сказати що сервіс в Канаді поганий,а для того, щоб показати, що є моменти над якими можна працювати та вдосконалюватися.
-
Продовжую триматись думки, що якщо інвестувати ці гроші в купівлю житла поза Канадою та здавати в рент, це має більше сенсу по цифрах, ніж платити іпотеку в Канаді. Але не наполягаю, що це істина, можливо, я чогось не бачу в своїх прорахунках
-
Скажемо я маю рахунок в СкошаБанк Скоша має опцію : iTRADE (Принаймні я бачу їх у своєму застосунку 😀 ) Там є -- Scotia Smart Ivbestment В ньому їснують подальші опції: * BNS saving Accelerator кладеться гроші сюди - отримуєте фіксовані відсотки * Mutual Funds - це вже "фортуна-лотерея" -Тут є додаткові варіанти % Scotia Selected Maximum Growth Portfolio % Scotia NASDAQ Idex Funds Кожне з ціх портфоліо має ризики та бенефіти Обираєте наскільки ви толерантні до ризиків й гойда Там же є Self Directed Direct Trade Ви можете самі обирати акції яких компаній купувати, коли саме, та коли продавати Треба мати знання та чуйку щоб бавитись із цим Фінадвайзер у банку розкаже чим саме відрізняються ці портфоліо та може допомогти вирішити, що саме вам більше підходить
-
Дякую за пораду, які дані потрібно вписати у лист?