Українська Манітоба
-
Трохи далеко їхати щоб помити машину☺️
-
А як він називається? Може я щось провтикав.
-
No name це торгова марка рксс
-
Пагане масло? А я купила. Спробую
-
Звичайно що не розумієте Перемикач їснує для перемикання режимів Як о перед цим ви користувались водою, то треба натиснути курок та дати певний час щоб пішла піна Та навпаки
-
Насамперед, Турцію. У мене перед очима є просто приклад моїх друзів, які побудували дві квартири в Аланії в 300 метрах від моря. Я знаю деталі по 2-кімнатній на 90 метрів. Вона їм обійшлася в 60 тисяч євро протягом 2 років, перший внесок 15 десь, і 45 вони платили до отримання ключів, поки будувався дім, отримали ключі в кінці 2022. Управляюча компанія здає повністю готову квартиру під ключ за заздалегідь затвердженим дизайном. На момент здачі ця квартира вже коштувала 100 тисяч євро, зараз десь 250. Вони там зараз живуть, але гіпотетично могли здати її в рент і тоді управляюча компанія платить їм фіксовану суму щомісяця, на орендарях ще сама компанія щось заробляє. Зараз таку квартиру за 60 тисяч, звичайно, вже не побудуєш, зараз це 100-120, але алгоритм і пропорції от такі - особливо пропорція здорожчання. Турція продає житло нерезидентам, для цього нічого не потрібно додатково. Це той приклад, який я наживо знаю. Ще подібно наче можна купити квартиру в Чорногорії теж на морі, але тут не знаю подробиць. Якщо бачите мінуси в цій схемі, було б цікаво. Я бачу тільки небезпеку землетрусів, але ця небезпека не в усіх регіонах є.
-
No name butter 🫣
-
Ну це так Монобанк у цьому взагалі котики 😻 Дуже людяний такий сапорт у них
-
Так, Монобанк, якщо не помиляюсь, теж. Але я хотів показати, що є можливість запросити допомогу у будь який день та час та дуже швидко отримати її ... без зайвих зусиль
-
Я може шось не розумію, але у мене там звичайна вода йшла. А не звичайна піна як з повноцінного пінного пістолета, як біло в Україні.
-
Та будь-який канадський банк ніби
-
Так і тут кожен банк щомісячно дає виписки
-
Додаток RBC. Спеціально порахував. 3 кліка і виписка готова.
-
Ну ось тому я конкретно і запитав про назву режиму, бо результат до цього був жахливий. Хочу поїхати сьогодні і знов спробувати нормально використати піну з пістолета, а не водичку з псевдо піною
-
ну ми ж часто власні бренди так називаємо (може не всі а хто в цій індустрії). От вони і полегшили життя своїм клієнтам.
-
зайдіть через браузер там є фільтри - і ставте шо хочете. Потім можете той звіт завантажити к пдф, ексель, для quickbooks тощо. Можете фільтрувати суто по транзакціям
-
Я взагалі не про це Але дякую 😌
-
там десь може 5 секунд +-
-
А одним файлом за рік сформуйте мені таку ж... де в кінці буде сума всіх витрат та надходжень. Та скільки кліків теж порахуйте
-
Я розумію про наявність рідини у системі до моменту переключення клапану подачі і прекрасно розумію що вона повинна вийти, але ж це явно не повинно бути більше ніж 1-2 хвилини… Тому тут явно не про це.
22 Jan 2023, 08:02
122363/230308
4 minutes ago