Українська Манітоба
-
Та будь-який канадський банк ніби
-
Так і тут кожен банк щомісячно дає виписки
-
Додаток RBC. Спеціально порахував. 3 кліка і виписка готова.
-
Ну ось тому я конкретно і запитав про назву режиму, бо результат до цього був жахливий. Хочу поїхати сьогодні і знов спробувати нормально використати піну з пістолета, а не водичку з псевдо піною
-
ну ми ж часто власні бренди так називаємо (може не всі а хто в цій індустрії). От вони і полегшили життя своїм клієнтам.
-
зайдіть через браузер там є фільтри - і ставте шо хочете. Потім можете той звіт завантажити к пдф, ексель, для quickbooks тощо. Можете фільтрувати суто по транзакціям
-
Я взагалі не про це Але дякую 😌
-
там десь може 5 секунд +-
-
А одним файлом за рік сформуйте мені таку ж... де в кінці буде сума всіх витрат та надходжень. Та скільки кліків теж порахуйте
-
Я розумію про наявність рідини у системі до моменту переключення клапану подачі і прекрасно розумію що вона повинна вийти, але ж це явно не повинно бути більше ніж 1-2 хвилини… Тому тут явно не про це.
-
то власний бренд мережі супермаркетів.
-
Ніхто не писав шо погане Просто назва «no name» забавна))
-
Чого?) кошерний ринок величезний, отримати сертифікат кошер не просто складно, а архіскладно. Супервимоги по сировині, виробництво не може працювати в шабат… зате можливості колосальні
-
Вже спробував і не одну( не вимиває, вся машина у солі((( Вже дійшло до того, що спочатку їду вимиваю водою на мойці самообслуговування, а потоім тут же їду на автоматичну мийку Шел. При цьому результат такий собі…
-
спробуйте безконтактні мийки coop ті в яких машина стоїть а не тягнеться по тунелю. Швидше і все ок. Тільки ото що салон треба потім самому дочищати. Але ж 5 хвилин і 9 доларів.
-
Керуюча компанія також належить забудовнику, це світова практика, коли девелопер здійснює повний цикл управління проектом
-
Так машина нерухома була, не тунельная мийка де авто рухається.
-
Сумнівно, що це стосується девелопера в курортному регіоні в країні, де вся економіка і політика заточена під залучення інвестицій, but ok, може бути
-
на коопі машина стояла коли мийка була чи її тягнуло по тунелю?
-
а ще невідомо куди там все ердоган поверне
22 Jan 2023, 08:02
122373/231361
4 minutes ago