Українська Манітоба
-
Чого?) кошерний ринок величезний, отримати сертифікат кошер не просто складно, а архіскладно. Супервимоги по сировині, виробництво не може працювати в шабат… зате можливості колосальні
-
Керуюча компанія також належить забудовнику, це світова практика, коли девелопер здійснює повний цикл управління проектом
-
Сумнівно, що це стосується девелопера в курортному регіоні в країні, де вся економіка і політика заточена під залучення інвестицій, but ok, може бути
-
Своя лінія 🔥
-
В Кракові півтора роки тому однокімнатну квартиру, ідеальну для ренту, можна було купити за 65 тисяч євро, рент приблизно 800-900. Але зараз в Польщі і взагалі в Європі невідомо що завтра буде, тому стрьомно трохи. І я не знаю, що там зараз по цінах
-
Цілком погоджуюсь. Візьміть умовну Польщу чи навіть Румунію, там дуже добрий маркет для нерухомості. Вищий %. Також тут знаю одну сім'ю, яка живе у Вінніпезі з 2022 у статусі ПР, але мають понад десяток апартаментів у Болгарії та Албанії, здають через різні Airbnb.
-
Добрий день порадьте де можна побачити бізонів?
-
В Туреччині також є ризик - Ердоган, який потроху встановлює автократію, при чому ЄС і США закривають на це очі, бо Туреччина - союзник по НАТО і одна із гарантій хоч якоїсь стабільності дуже нестабільного Близького Сходу. Дякую за інформацію. Цікаво глянути в деталі.
-
Воно-то так, але при Ердогані ці всі програми девелоперські і розвертались якраз. Але мене також напрягає, що це мусульманська країна зі специфічним менталітетом. Я знаю, я «Величне століття» дивилась))