Українська Манітоба
-
о коллего! Я так бачу ви вже вивчали питання роботи за спеціальністю ?
-
Пласт Вінніпег дуже активний. Я є член станиці Вінніпег. Зараз у нас понад 70 дітей віком від 6 до 12 років і є вже доволі підлітків від 12 до 18 років. Заняття для новаків та новачок (6-11) років щосуботи з 1-30 до 3-00. Для юнаків та юначок (12-18) щопонеділка з 6-30 до 8-00
-
Якщо комусь потрібно допомога по заповненню виплатів по GST і Climat action приєднуйтесь до вебінару, 15 грудня о 6.30 вечора. На реєстрацію пишіть [email protected] або [email protected]
-
Я з вами не згодна. А скільки таких приїхало до Канади дипломованих спеціалістів, які входять в список затребуваних професій, але їм потрібно підтвердити свій диплом або перевчитись, вивчити мову на належному рівні. То до того їм же потрібно десь працювати? Виправте мене, якщо я не права.
-
Скажу чесно, розглядую різні варіанти, склоняюсь до lifeguards, все життя віддав спорту, тому і продовжувати збираюсь в цьому напрямку, правда маю великий мінус)) в мене слабко розмовна англ, мову вчу, але також хочу роботу, де можна буде практикувати та підвищувати навички