Українська Манітоба
-
дякую,я зараз не знаю що робити тому запитую ,я в отчаянии
-
Про це вам точно не в групі треба запитувати, зверніться до компетентних органів, кризових центрів для жінок чи навіть в поліцію, якщо шантажує дітьми, в якийсь центр для емігрантів на крайній випадок
-
тим паче в нього тур.паспорт у дітей укр,так же?
-
If you are in an abusive relationship, or you know someone who may be, call 1-877-977-0007 or text 204-792-5302 or 204-805-6682. Ось сюди можна написати
-
коли діти перетинають кордон тільки з одним з батьків то вірогідно в них запитають consent letter.
-
www.gov.mb.ca/msw/fvpp/resources.html#:~:text=If%20you%20are%20in%20an,in%20immediate%20danger%2C%20call%20911.
-
дуже дякую
-
З вашого досвіду пошуку житла, всі сдають на 1 year lease чи є помісячний варіант?.
-
Я не бачила помісячних ніде. Ну я їх і не шукала. Thorwin, якщо не помиляюсь, за дострокове розірвання контракту забирають тільки security deposit і немає необхідності саблету, але це було рік тому, щось могло і помінятись
-
Доступ, щоб подивитися цей фільм. Ну як інші фільми можна онлайн купити перегляд і дивитися
-
Що купити?
-
О, а хто знає де можна онлайн купити подивитися цей фільм?
-
Не знаю. Тут анонс показу в кінотеатрі в рамках відзначення другої річниці повномасштабної війни
-
О, дякую!
-
youtu.be/gvAyykRvPBo?si=hbI6lpSF_2k1DChG
-
waverleypm.com/2022/09/08/175-st-annes-rd/ Наші апартаменти будуть вільні з 1-2 Березня і я так розумію, що property manager ще не знайшла нам заміну. Ми платимо 1490 за 2 bed + світло. Парковка включена. Управляюча компанія сказала,що підніме рент на $100 якщо ми робимо renew але ми знайшли для себе кращий варіант. На сайті ціна вказано $1800. Де правда - невідомо . Але можете спробувати сказати, що вам дали рефералку за 1590. Може комусь буде актуально. P.s : вони люблять торгуватися і постійно міняють умови аж до моменту підписання контракту. З нас взяли депозит за 2,5 місяці, при попередній домовленості за 1,5 міс. Just FYI.
-
Будьте першою, хто підніме це запитання, якщо є аб'юз вас. Терміново зверніться до LegalAid або до поліції, якщо є загроза
-
Доброї ночі. Можливо хтось знає… я чекаю поновлений ворк перміт, чи можемо сімʼєю створювати аплікацію для вибірки, поки я чекаю¿
-
Звісно він може вивезти їх без вашого дозволу,так як діти не громадяни Канади
-
Вітаю) у нас виліт наступного тижня. Скажіть будь ласка, а чи якось впливає кількість ввезеної готівки на отримання грошової допомоги? І чи можна отримати картку місцевого банку поки не маємо постійного житла?
22 Jan 2023, 08:02
122586/230571
10 minutes ago