Українська Манітоба
-
1. Жодним чином не впливає. 2. Так, можете
-
Доброго дня, ось таке можливо запізніле питання,але.Через дві неділі будемо у Вініпегу, їдемо із дитиною 2 р. тому буду вдячна за інформацію,чи селять зараз у готель,як знайти житло за помірну ціну без кредитної історії (можливо хтось порекомендує ще інші міста не обов'язково Вініпег).Чи є якась група щоб знайти хостів?
-
1. Селять. 2. З грошима - жодних проблем. 3. Що таке хости?
-
Ні, і навіть туристичу ніхто не питає. Після отримання ворк перміт у вас є 90 днів для проходження медогляду
-
По суті👌 дякую ❤️
-
Не чув про таке у Вінніпезі. Хіба що дуже давно. Тоді були поодинокі переїзди, зараз масово. Тому, скоріш за все, немає такого
-
А чого його має не бути? Хату можна зняти хоч в перший день, аби гроші
-
Війна вже триває 2 роки ,які хости . На початку декому получалось знайти щось таке , на декілька місяців ,пів року,хтось живе ще в них і до зараз. Зараз я думаю це нереально , всі прекрасно розуміють ,що люди не тікають від війни в сьогоднішній час . Тоді тікали ,хтось справді не мав коштів і потребував допомоги , а хтось ціле життя жив по світу і скористався добротою канадського суспільства .
-
Вітаємо, Denys Pysarenko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
ой ну ви по всіх не судіть.Я тільки отримала візу на дитину.І житла у мене в Україні вже немає і ми сиділи під окупацією.Якраз можливо ті хто в перші місяці приїхав вже був закордоном.Тому що в Україні не можна навіть було здати біометрію.Тому давайте вже не будемо свої припущеня казати хто і звідки і чому...😉