Українська Манітоба
-
ой ну ви по всіх не судіть.Я тільки отримала візу на дитину.І житла у мене в Україні вже немає і ми сиділи під окупацією.Якраз можливо ті хто в перші місяці приїхав вже був закордоном.Тому що в Україні не можна навіть було здати біометрію.Тому давайте вже не будемо свої припущеня казати хто і звідки і чому...😉
-
Чому не можна здати біометрію? Я у Львові здавав
-
У Вінніпезі можливо зняти житло на декілька місяців, може є сайт якийсь? ( Не аірбнб) Де помісячно можно знімати. ( Нове місто і хочеться спочатку знайти роботу, а потім біля роботи житло шукати, та й райони побачити і зрозуміти де нам краще за цей час)
-
Вітаємо, Potatoes! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Спробуйте red Cross. Я не в курсі, чи вони ще діють. Ми летіли 2022 влітку, отримували готель на ніч від них.
-
Шукайте ті, що у саблет (суборенда) і дивіться на строк дії договору. А як договір закінчиться, то вже вирішуйте, чи продовжувати його ще на рік, чи ні
-
Сьогодні може й не бути, адже сьогодні вихідний, бо свято