Українська Манітоба
-
Питання до знатоків . До приїзду в Канаду в мене був ідеальний рот , жодної пломби , всі лікарі у різних країнах казали одне і теж - пломби не потрібні , свої зуби живуть довше . Наблюдай- перевіряй раз на пів року . По приїзду в Канаду мені захерачили три пломби з порогу . Для мене це виглядало трошки дико , типу є страховка , воно безкоштовно один хер , то хай будуть . Так ось суть питання , одна з тих пломб , яку мені поставили у зуб, який мене не турбував взагалі , якась кончена . Зуб болить зараз, та були неприємні відчуття з самого початку . Лікар сказав що місяц - том може бути не приємно . Вже місяць 5ий ,і досі не приємно 😂😅 З самого початку вся ця система з страхуванням , для мене виглядала як скам і розвод. Але тут у чаті сказали що таке неможливо , це ж Канада , вініпег . То якщо в мене дійсно погіршення буде у зубі , то чи пофіксять його безкоштовно? Чи я знову повинен буду платити ?
-
Welcome to the club. Схожа ситуація. Але я таки не повівся на те щоб робили все що вони хочуть. Зробив тільки той що мене турбував і плюс зробили сусідній бо типу також ушкодження на нього перейшло. І от він (той з яким не мав проблем) одразу трохи болів і був дуже чутливий то твердих предметів, зараз після пів року наче не болить на постійній основі і чутливість знизилася але все рівно every now and then коли щось тверде трапиться прострілює. В мене не так критично в я вирішив не чіпати бо такі специ краще не зроблять а от гірше 100% можуть
-
Йдіть до дантиста і кажіть про проблему. Ніякого шахрайства немає, адже данстист не буде ризикувати своєю ліцензію за кілька сотень доларів від страхової. Страхові виявляють більшість фроду відносно швидко. Кажу це як людина, яка імплементувала автоматизовані рішення з виявлення шахрайства у найбільшій страховій компанії Канади.
-
Що то таке є?
-
Чому ж дурити ? Пломба то таке , можна поставити зараз, а можна через 10 років . Якщо поставити зараз , то через 5 років робити канал, а ще серед 5 - вже імплант. Це вірогідність, звичайно, не правило. А якщо не ставити пломбу , то 10 років нічого не боліти ні заважати не буде . То пломба завжди на думку лікаря . Так чому б цьому лікарю, який вчився та цінує ліцензію , не зробити пломбу зараз, та мати пацієнта з можливими наслідками вже зараз, в не через 10 років ? Це не ж шахрайство як таке , але це ж розводілово 😂
-
Диво дивне ))) Сподіваюся, не знадобиться ніколи. Дякую за інфо