Українська Манітоба
-
якщо у вас картка підвязана до тгого рахунку то так
-
Банківський рахунок - це не є картка. У вас може бути кілька карток на тому самому рахунку. До одного рахунку можуть мати доступ, наприклад, подружжя, маючи дві різні картки. Однак, реквізити рахунку будуть одинакові.
-
Ну на банківський рахунок Тобто на карту Правильно ?
-
там буде не на карту а на ваш рахунок
-
Привіт підкажіть щоб виплати за такс ретурн приходили на карту це треба реєструватися тут нажав кнопку set up
-
Привіт, скажіть коли крайній термін для роботодавця для надсилання Т4 працівнику і що робити якщо він не надсилає?
-
Зареєструвати Direct deposit - дані свого канадського банківського рахунку до Податкової Агенції Канади (Canada Revenue Agency - CRA) - можна ОНЛАЙН через вебсайт вашого банку. Отримуйте виплати GST/HST, CAIP, Child benefits, повернення податків напряму на наш рахунок у банку і більше не чекайте паперових чеків від Податкової. youtu.be/75LEm7QLtZM
-
Не уточнила, то було минулого року) не знаю як на цей раз зробити
-
якщо ви це вже зробили, то окей все
-
Привіт, якщо я подавала на повернення податку через інший сайт, чи може я це зробити через cra, так як вже маю аккаунт чи всеодно потрібно подавати через інший сайт?
-
йдете в ваш онлайн банкінг (RBC наприклад тільки з браузера - в моб додатку там нема такого). Шукаєте войд чек в дивитесь ті дані
-
Вітаю! Я працюю в Birchwood automotive group, можу допомогти вам обрати відповідне авто - чи то нове, чи вживане. У нас безліч варіантів для кожної людини. Доступна готівка, фінансування та лізингові умови. Будь ласка, не соромтеся звертатися, буду радий допомогти. З повагою, Юрій 204-291-4925
-
з вашого войд чеку
-
Дякую можете ще підказати де взяти ту інфу ?
-
Brunch number це transit number?
-
Ой як Ви гарно сказали! Я все обирала коректну відповідь- не знайшла) ❤️
-
В тому, як ви це подали. Коректність не ваш код. Медогляд проходять всі, незалежно від статусу.
-
Ваші питання, м'яко кажучи, особисті
-
В чому саме?
-
Що за нонсенс?
22 Jan 2023, 08:02
122771/236907
3 minutes ago