Українська Манітоба
-
Всім відомий Google. А там вже по списку
-
Так, але мій провайдер Virgin, тому мені не світить.
-
Уточніть яку саме роботу плануєте шукати. Які вакансії?
-
Ну напевно не зовсім так, після провінції так би мовити наміру,ти подаєшся в загальному пулі, або навіть і окремо для українців то там 60 балів,а без вищої освіти, мови або дуже затребуваної професії балів не набереш,а в загальному пулі разом з усіма то точно буде важко. Тому це такий спосіб по Манітобськи якщо так можна сказати. Він просто легший на початку. І навіть якщо ти прибиральник до отримання ПР,то в принципі по суті ти маєш вищу освіту або середню спеціальну яку ти застосуєш коли довчиш мову,або диплом підтвердиш, і піднімешся трохи,і відповідно готовий робітник спеціаст якого не треба вчити багато років - інакше фіаско! Знову ж таки - прошу підтвердженя від експертів 🧐
-
а хто вже сам заповнював податкову декларацію через турбатакс? чи там все враховується, щоб мені повернули всі податки, а саме діти, вагітності, новонароджені, витрати на робочі інструменти, на навчання на трак, рента хати, і інші отакі коштовні витрати? Але то смішно виглядає, потратив десь 20 за рік , а заробив нуль))
-
США, а якщо ні то domos
-
Так здається для Манітоби через пів року якщо в контракті фул тайм,фірма роботодавець більше 2 років працює у Манітобі, і надалі є продовження контракту на постійну зайнятість до отримання ПР - то не важливо,хоч прибирання хоч у космос. А ну експерти поправте якщо не так шось
-
Я не цікавився сильно і ще не використав ліміт
-
Так а після цих 20гб є інтернет з малою швидкістю, чи всього тільки 20?
-
Подивіться на сайті Fido/Virgin
-
То це досі діє?чи було на БФ?
-
Так, для нових абонентів на 15 місяців
-
Це для нових абонентів, мені такий не доступний.
-
Купив Virgin $35/20Gb. Аналогічний тариф був і у Fido